• 5 september begint de Rabo clubsupport weer!

    Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn aldus Rabobank. Daarom hebben zij de Rabo Clubsupport in het leven geroepen. Door de actie Rabo Clubsupport gaat een deel van de winst naar de (sport)verenigingen. 

    Ook dit jaar doet ZZC'20 weer mee aan de Rabo Clubsupport. Deze laagdrempelige actie, waarbij leden en niet-leden kunnen stemmen op ZZC'20, zorgt elk jaar voor een mooie bron van inkomsten waardoor ZZC'20 weer mooie activiteiten kan ontwikkelen of investeren in materiële zaken. Aan de hand van het aantal stemmen wordt bepaald welk geldbedrag ZZC'20 zal ontvangen. 

    De start van de actie is op 5 september. Stemmen kan je vanaf dan heel eenvoudig doen via de Rabobankapplicatie of door in te loggen op Rabobank.nl/clubsupport

    Let op: alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Wel klant bij de Rabobank, maar nog geen lid? Via de applicatie of www.rabobank.nl/leden kun je eenvoudig lid worden van Rabobank Graafschap en je stem uitbrengen. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. 

    Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen kan tot en met 27 september.