• Aftrap voetbalplaatjes actie supermarkt COOP

  Op 8 januari 2022 is het zover, dan kunnen de inwoners van Zelhem en omstreken beginnen met het verzamelen van de voetbalplaatjes van de leden van voetbalvereniging ZZC’20. Mede mogelijk gemaakt door Supermarkt Coop en Adfo Loyalty.

  Door de coronamaatregelen kan er helaas geen feestelijke aftrap plaatsvinden. Hier heeft de organisatie op creatieve wijze wel wat op gevonden om er toch wat feestelijks van kunnen te maken. Zaterdag 09:45 neemt voorzitter Wouter Luimes symbolisch het eerste exemplaar van de bedrijfsleider van de Coop in ontvangst. Ook de mensen die aan het boek mee hebben gewerkt worden dan in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet aan dit mooie project. 

  Voor de leden van ZZC’20 tot aan de onder-19 is er voor die dag een schema opgesteld voor wanneer ze het verzamelboek kunnen ophalen, voor meer informatie over wanneer jij dit boek kan ophalen kan je dit aan je leider vragen.

  De senioren kunnen vanaf zondag 9 januari het boek ophalen bij de Coop. Vanwege de geldende maatregelen kan dit helaas niet tegelijkertijd.

  Voor leden van ZZC’20 is het verzamelboek gratis, niet-leden betalen slechts €1,- voor het boek. Bij het ontvangen van het boek krijg je meteen 1 pakje gratis met kaartjes. Daarnaast heeft de Coop een leuk cadeau voor het eerste jeugdlid die het boek als eerste vol heeft en dit kan aantonen.

  Wij wensen iedereen veel verzamelplezier!