• Let op:

  • De contributies worden in principe in vier termijnen verdeeld over het seizoen geïncasseerd.
  • Maandcontributie wordt telkens aan het eind van de maand geïncasseerd, kwartaal contributie aan het eind van de 2e maand van ieder kwartaal.
  • Nog geen automatische incasso geregeld? Stuur een mailtje naar contributie@zzc20.nl om dit alsnog te regelen. Het scheelt veel werk.
  • Inning van de contributie kan op verzoek ook per maand. Dit kan worden aangemeld via het emailadres contributie@zzc20.nl.

  Betalingsproblemen?

  Daar komen we samen uit. Wacht niet te lang, neem zo snel mogelijk contact op via contributie@zzc20.nl , dan kunnen we een passende oplossing zoeken. Vind je dat prettiger, dan kun je ook 1 van de bestuursleden aanspreken, of Marjo Evers van het wedstrijdsecretariaat.  

  Sponsor een maatje:

  Wil je iemand met betalingsproblemen anoniem financieel helpen? Meld je aan bij contributie@zzc20.nlVind je dat prettiger, dan kun je ook 1 van de bestuursleden aanspreken, of Marjo Evers van het wedstrijdsecretariaat.  Zonder contributie betalende leden kunnen we onze vereniging niet draaiende houden. Je hulp wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld.

 • Het bestuur biedt de mogelijkheid aan contributie betalende leden een vergoeding voor hun taak als trainer, leider, grensrechter of coördinator aan te vragen. Het gaat dan om leden die hun functie het hele seizoen hebben uitgevoerd. De vergoeding is vooral bedoeld als tegemoetkoming en stimulans voor met name jonge leden die nog geen eigen inkomen hebben en veel extra uren in de vereniging hebben gestoken. Aanvragen voor de vrijwilligersvergoeding kunnen nog tot 15 juni 2024 worden aangevraagd. Daarna wordt het seizoen afgesloten.

  Via onderstaande knop kom je op het declaratieformulier.

   

  Declaratieformulier