• De 52ste editie van het Royal VIV Buisman Schoolvoetbaltoernooi bij ZZC’20

    De 52ste editie van het Royal VIV Buisman Schoolvoetbaltoernooi bij ZZC’20 in Zelhem, zaterdag 17 juni, was een groot succes met leuke onderlinge wedstrijden en enthousiaste deelnemende scholen.

    In de categorie groep 3-4 was het team van De Meene 3 onverslaanbaar en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. De teams speelden met veel inzet en plezier. Jan Ligthart 1 behaalde de tweede prijs met hun team en Looschool 7 verdiende de derde prijs in deze categorie. De categorie groep 5-6 was bijzonder spannend, maar uiteindelijk ging De Meene 4 er met de eerste prijs vandoor. Looschool 3 wist de tweede prijs te bemachtigen, terwijl Succesbos 3 de derde prijs mee naar huis nam. Bij groep 7-8 werd er gestreden om de prijzen, maar uiteindelijk was het Jan Ligthart 7 die de eerst prijs pakte. Dorpsschool Halle 4 veroverde de tweede prijs, en Looschool 5 werd met de derde prijs beloond.

    Dit geweldige toernooi kon niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet en organisatie van de betrokkenen. Een speciale dank gaat uit naar de organisatie, scheidsrechters, kantine medewerkers en de EHBO. Hun inzet zorgde voor een soepel verloop van het toernooi. Daarnaast willen de organisatie graag haar dank uitspreken aan de sponsor van het toernooi, Royal VIV Buisman. Zonder hun bijdrage zou het evenement niet zo succesvol kunnen zijn. Ook worden alle deelnemende scholen bedankt voor hun deelname en sportieve inzet. Zij hebben dit toernooi tot een mooie ervaring gemaakt.

    Nu al wordt uitgekeken naar de volgende editie van het Royal VIV Buisman Schoolvoetbaltoernooi, waarin opnieuw het plezier van jonge voetballers kan worden aanschouwd. Tot volgend jaar!