• Foto: Gerrie Evers
 • De Smoks en Rimar verenigingssponsoren van ZZC’20

  De Smoks en Rimar verenigingssponsoren van ZZC’20

  Eerder al werden KemperKip,Roossink TC, De Groes en DakExpert als belangrijke sponsoren gepresenteerd van onze club. Nu is er opnieuw goed nieuws! Ook Eeterij en Tapperij De Smoks en Rimar Administratie & Belastingadviseurs hebben zich als verenigingssponsor verbonden aan ZZC’20.

  Als onderdeel van de tegenprestatie voor de verkregen sponsorbijdrage zal het logo van Rimar zichtbaar zijn op de mouw van het wedstrijdshirt bij alle teams. De Smoks zal met het logo de doelnetten sieren. En wie straks het clubgebouw aan de Pluimerskamp gaat bezoeken zal zien dat het interieur een facelift ondergaat. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door De Smoks die daar een grote bijdrage in gaat leveren.

  Namens de club laat Gerbert Tiecken weten zeer content te zijn met de komst van de nieuwe verenigingssponsoren juist in deze toch wel onzekere coronatijden. De vereniging is Ruud Weijers en Ron Schoppers bijzonder dankbaar voor het in de nieuwe fusieclub gestelde vertrouwen en hun steun aan de club.

  Op de foto Ruud Weijers eigenaar van Rimar Administratie en Belastingadviseurs en Ron Schoppers eigenaar van Eeterij en Tapperij De Smoks samen met Gerbert Tiecken.

  Foto: Gerrie Evers