• ……….  een nieuw geluid.

   

  Wij kunnen u melden dat de montage van de nieuwe geluidsinstallatie succesvol is afgerond. Na een lange en gedegen voorbereiding heeft de firma Eddie de Gier (https://www.eddiedegier-totaalservice.nl/de afgelopen periode het geheel bij ZZC’20 geïnstalleerd. Tijdens het voortraject heeft de Club van 100 het initiatief en investering van de vereniging overgenomen en door adviezen van derden en een bezoek aan andere locaties, waar gelijkwaardige installaties al wat langer bestaan, uiteindelijk hun keuze bepaald. Uitgangspunt was een professionele installatie, die redelijk eenvoudig te bedienen is, waarin muziek centraal staat en waarin ook een omroepfunctie verwerkt is. Afgelopen zaterdag is de installatie officieel overgedragen aan een vertegenwoordiger van het bestuur van ZZC’20 in aanwezigheid van een kleine groep mensen die bij de realisering hiervan direct en indirect betrokken was. De leverancier van het geheel heeft in het kort uitgelegd door welke componenten uiteindelijk de kwaliteit van de installatie is bepaald. Met een officiële ‘druk op de knop’, werd het geheel operationeel gemaakt en konden de aanwezigen zelf vaststellen dat het met de geluidskwaliteit prima in orde is en daarmee de locatie van ZZC’20 een nieuwe kwaliteitsimpuls heeft gekregen! We zijn als Club van 100, uitermate trots en zeer verheugd een dergelijke investering voor de vereniging te hebben gerealiseerd en danken onze leden voor hun bijdrage.

  Tot slot geven wij u graag een reactie en korte uitleg van Eddie de Gier na afronding van het project en zijn motivatie om lid te worden van de Club van 100.

   "Voor de ZZC20 accommodatie mocht ik een compleet Audac geluidssysteem ontwerpen/installeren. Kantine, terras, veld, evenement faciliteit. Al deze systemen zijn per sector afzonderlijk opgebouwd. Alle systemen zijn daarnaast gekoppeld, zodat een geluidsbron op elke gewenste sector te beluisteren is. De veldpresentatie is dan bijvoorbeeld ook te beluisteren in de kantine en op het terras.

  Veel plezier en luistergenot met deze prachtige kwalitatieve Audac geluidsinstallatie! Al deze werkzaamheden en de medewerking van de club gaven mij een familiair gevoel en dat deed me goed, daarom ben ik ook lid geworden van de Club van 100!"

  Het bestuur van de Club van 100

   Foto's: Gerrie Evers