• De vakantie voorbij, scholen die weer opstarten en dus tijd om weer te beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De eerste onder de vlag van de Zelhem Zelos Combinatie 2020 (ZZC ’20).
  Met de eerste van drie woensdagmiddagen voetbalinstuif ook direct een succes voor de club. Leuke spelvormen voor de ruim dertig aanwezige jongens en ook opvallend veel meisjes. Extra lekker was het  omdat het zonnetje erg zijn best deed deze middag. Ouders, opa’s en oma’s op het terras genoten zichtbaar van de verrichtingen van hun kinderen of kleinkinderen.

  De kinderen kregen een gevarieerd aanbod aan spelvormen geboden, waarbij ze onder deskundige en enthousiaste begeleiding zich helemaal uit konden leven op het veld. Geweldige acties, techniektraining en natuurlijk vooral ook scoren het kwam allemaal aan bod.

   Aan de lachende rode kopjes van de kinderen  was af te lezen dat zij plezier hadden en met veel inzet aan de activiteiten hebben deelgenomen.

  Kom gratis kennismaken met de club en de voetbalsport

  De trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) zijn op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur. Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem.

  Op 9 en 16 september organiseert ZZC ’20 nog twee voetbalinstuif middagen.

  Op de woensdagmiddag van 9 september zijn er  op sportpark Pluimerskamp van 15.45 tot 17.00 uur leuke voetbalspelen voor de jeugd tot 11 jaar. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig,  en natuurlijk zorgt de club voor wat drinken en iets lekkers in de pauze.
   
  Op 16 september is er van 15.45 uur tot 18.00 uur de vriendjes en vriendinnetjes dag waarbij alle jeugd uit Zelhem en omstreken in de leeftijd  van 4 tot 10 jaar gratis mee kan doen aan een leuke activiteit met als hoofdthema Pannavoetbal.  Sportieve schoenen en kleding zijn al voldoende om mee te kunnen doen.

  Speciale welkomstactie

  Voor de eerste nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd hebben we een leuke verassing. Aanmelden als nieuw lid wordt tijdens de actieperiode beloond met een mooie bal zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

  Meer weten?
  Stuur uw vraag aan beheer@zzc20.nl en laat uw contactgegevens achter.
  De club neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.