• Entree en Pannaveld

  Wij hebben jullie eerder geïnformeerd over de geplande renovatie en uitbreiding van de entree van Sportpark Pluimerskamp. Inmiddels zijn alle activiteiten afgerond en geven wij hierbij een korte samenvatting van alle werkzaamheden: 

  • Om te beginnen is de toegang tot het Sportpark intensief gewijzigd. Het pad van de entree voor de voetgangers grenst nu direct aan het Clubgebouw en is breder gemaakt. De toegang voor tweewielers en het pad langs het hoofdveld is voorzien van nieuw straatwerk en ook daar breder gemaakt. Daarvoor is een deel van de struiken verwijderd en een nieuw hekwerk geplaatst.
  • De bestaande verlichting is uitgebreid en heeft een frisse afwerking gekregen, afgestemd op de rest van de inrichting.
  • In het oog springend zijn de nieuwe speeltoestellen voor de jongste jeugd en de absolute blikvanger: het Pannaveld, voorzien van een milieuvriendelijke ondergrond en veilig voor de gebruikers.
  • Het gebied rond de entree is uitgevoerd met een groene basis en opnieuw ingezaaid. Het resultaat is een modern samenspel van verschillende componenten, gericht op de toekomst en specifiek ingevuld voor de jeugd.

  Ook hier heeft De Club van 100 in de realisatie van het geheel, een forse financiële bijdrage geleverd. Dit project is tot stand gekomen in goede harmonie met de ‘Werkgroep Pannaveld’, onder auspiciën van Ton Nijenhuis. Kijk voor een compleet overzicht van de herinrichting, naar het filmpje op YouTube!

  https://youtu.be/2PDfSjv4yO4