• Foto-Album Seizoen 22/23

 • Zondag 11 juni 2023 vond op de velden van sportpark de Pluimerskamp het Mixtoernooi plaats. Het was een zonovergoten dag waarin de gemengde seniorenteams zich op sportief vlak konden meten. Kijk voor het fotoverslag van deze geslaagde dag

  met foto’s van Yvonne Regelink van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum

 • Afgelopen zaterdag vond het ZZC’20 VGRM Stratentoernooi plaats op sportpark de
  Pluimerskamp. Een warme, gezellige en vooral sportieve dag!
  ZZC’20 bedankt VGRM, organisatie, vrijwilligers, deelnemers en publiek voor hun 
  met foto's van Henk Reindsen van het ZZC'20 fototeam.
   
   

  Bekijk het fotoalbum

 • Afgelopen zaterdag speelde ZZC’20 vr3 tegen SPERO vr1. De uitslag was 2-2. Kijk hier voor een fotoverslag van de eerste helft.

  Fotograaf Pieter van Doesburg fototeam ZZC’20

  Bekijk het fotoalbum

 • Zaterdag 22 april speelde het 1e vrouwen team van ZZC’20 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Den Ham vr1. Eindstand 3-0.

   

  Foto’s gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC’20 Fototeam.

   

  Bekijk het fotoalbum

 • Op zaterdag 4 februari speelde ZZC’20 JO15-3 op veld 6 tegen SJO Rijnland JO15-3JM. Het was een mooie wedstrijd die we helaas niet konden winnen. De eindstand was 3 – 7. Kijk hier voor het fotoverslag van de wedstrijd.

  Foto’s van Yvonne Regelink van het Fototeam van ZZC’20.

  Bekijk het fotoalbum

 • Attraverso Fifa-toernooi

  Op zaterdag 21 januari werd het Attraverso Fifa-toernooi gehouden. Meer dan 50 spelers hadden zich opgegeven en speelden in 2 groepen in de kantine van sportpark de Pluimerskamp. Halverwege werden ze getrakteerd op een enorme pizzapunt, beschikbaar gesteld door Attraverso. Het waren spannende uren, de aanmoedigingen schalden door de kantine. De middag werd georganiseerd door Mariska Reindsen, met medewerking van Rent ’n Play. De kosten voor deze middag werden voldaan door een donatie van Attraverso en een bijdrage uit de inkomsten van de Grote Clubactie, waarvoor de jeugd loten heeft verkocht. Het was een succes! Dank aan organisatie en sponsoren.

  De prijswinnaars zijn:

  Groep 1, O8 t/m O11:

  1ste Jurre Reindsen

  2de Gijs van der veen

  3de Joey Wisselink

  Kijk voor het fotoverslag van deze groep: GROEP 1

   

  Groep 2, O13 t/m 015:

  1ste Stijn Lichtlee

  2de Wessel Starink

  3de Mathijs Deckert

  Kijk voor het fotoverslag van deze groep: GROEP 2 

 • Op zaterdag 7 januari 2023 startte ZZC’20 het sportieve jaar met de Heilbron Nieuwjaarsloop. De jongste leden jonger dan 8 jaar deden een leuke speurtocht met spelletjes. Er was een grote opkomst bij zowel de start van de jeugdloop om 11.00 uur als de seniorenloop om 14.00 uur. Henry Golstein had mooie routes uitgezet, die door de vele lopers bijzonder op prijs werden gesteld. Behalve de wandelaars van de Club van 100 waren ook vele losse wandelaars op de route te vinden. Gelukkig werkte het weer mee. Het was een bijzonder geslaagde dag. De lopers waren na afloop van harte welkom in de kantine op sportpark de Pluimerskamp. Daar was voor iedereen een broodje knakworst en de traditionele erwtensoep verkrijgbaar. Aansluitend werd de Nieuwjaarsreceptie gehouden, met live muziek en, ook volgens traditie, voldoende halve liters.

  UITSLAGEN 3KM        UITSLAGEN 5KM     UITSLAGEN 10KM

  Bekijk het fotoalbum

 • Op 20 augustus werd het seizoen 2022-2023 voor de jeugd afgetrapt met een ochtend waarin allerlei voetbalspellen werden gebruikt om de techniek te oefenen. Met dank aan de Voetbalschool Bronckhorst (https://rtvoetbalschoolbronckhorst.nl/).

  Aan het eind van de ochtend werden de prijzen uitgereikt en ook de beide hoofdtrainers voorgesteld.

  En er werd een nadrukkelijke oproep aan alle leden en hun ouders gedaan om zoveel mogelijk openstaande vacatures voor vrijwilligers (trainers, begeleiders, kantine, etc.) alsnog in te vullen. De club heeft jullie hard nodig!

  Fototeam ZZC'20

   

  Bekijk fotoalbum

 • Op maandagavond 29 augustus 2022 vond de algemene ledenvergadering van ZZC’20 plaats. Deze werd druk bezocht. Tijdens de vergadering voorzitter Wouter Luimes na 12 jaar afscheid van het bestuur. Hij wordt opgevolgd door Yvonne Regelink.

  Zeer binnenkort ontvangen de leden een nieuwsbrief met daarin de belangrijkste onderwerpen uit de vergadering.

   

  BEKIJK HET FOTOALBUM

 • Zaterdag 10 september kon eindelijk de fusie worden gevierd, na 2 jaar uitstel door Corona. Het werd een spetterend (en oorverdovend) feest.

  Fototeam ZZC'20: Mees Dekker

  Bekijk het fotoalbum