• Fotoalbum Seizoen 2023/2024

 • 15 Juni 2024 Royal VIV Buisman schoolvoetbaltoernooi 

  Uitslagen Groep 3 en 4   1e Jan Ligthart 6   2e Meene 2   3e Loo1

  Uitslagen Groep 5 en 6   1e Meene 5   2e Hallo Dorp 2    3e Jan Ligthart 7

  Uitslagen Groep 7 en 8   1e Meene 7  2e Loo 6   3e  Jan Ligthart 11 

  Foto's Henk Reindsen: Fototeam ZZC'20

   

  Bekijk het fotoalbum

 • Zaterdag 1 juni vond er ook op sportpark Pluimerskamp het VGRM Stratenvoetbal plaats. Vele teams van diverse straten deden mee en maakten er een gezellige dag van. Er werd fanatiek gevoetbald op de voetbalvelden van ZZC’20.

  Bekijk het fotoalbum.

  Foto's: Henk Reindsen fototeam ZZC'20

  Bekijk het fotoalbum

 • Zaterdag 1 juni komt SDS’55 uit Wekerom op bezoek bij de Pluimerskamp, de eerste nacompetitie wedstrijd om lijfsbehoud in de 3de klasse te bewerkstelligen voor ZZC’20. SDS’55 is als 3de geëindigd in hun 4de klasse. Wedstrijdsponsor deze middag is VE montage.

  ZZC'20 begint uitstekend aan de wedstrijd, met goed voetbal creëren ze vele kansen maar zoals zo vaak worden deze kansen niet goed afgemaakt, Ivan weet ons 2 keer op de been te houden als er een speler 2 keer alleen op hem afkomt, met een geweldige reflex houdt hij de 0. Na een half uur spelen komt ZZC'20 toch op een verdiende voorsprong, Tom weet vanaf de rechterkant met een goede voorzet Bas te bereiken en rond deze aanval prachtig af. Daarna blijven we de betere ploeg maar weten meerdere kansen niet te benutten. 

  Na de rust blijft het spelbeeld hetzelfde, ZZC'20 de betere ploeg maar het duurt tot de 60ste minuut dat de score verdubbeld wordt. Justin gaat aan de rechterkant goed door en na een aantal keren de bal voor te leggen maakt hij deze kans zelf af en schiet de bal in de verre hoek. Daarna gaat SDS'55 meer in de aanval om te proberen de aansluitingstreffer te maken. Er ontstaan een aantal kansjes voor de gasten maar tot echt gevaarlijke situaties komt het niet.

  2-0 winst en we kunnen ons gaan opmaken voor de volgende wedstrijd, dit gaat op zaterdag 8 juni gebeuren in Otterlo tegen SV Otterlo. Hopelijk krijgen we deze dag veel steun van ons geweldige publiek uit Zelhem.

   

  Foto’s gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum

 • ZZC’20 1 en ESA 1 weten niet tot scoren te komen

  Zaterdag 18 mei nemen we het op tegen ESA uit Arnhem, voor ESA een belangrijke wedstrijd, want bij winst pakken ze de 2de periode. ZZC’20 is al veroordeelt tot het spelen van nacompetitie voor klasse behoud/degradatie. Wedstrijdsponsor is Waanders tandheelkunde samen met Grandcafe restaurant Zero Zero uit Torremolinos. Pupillen van de week zijn Jurre Hoekman en Max Jansen.

  De eerste helft heeft ESA de betere kansen maar zijn beide ploegen slordig bij de eindpass. Veel duels worden uitgevochten op het middenveld en zijn er weinig uitgespeelde kansen te zien. ESA is het dichtst bij een doelpunt maar hun kopbal wordt goed over de goal getikt door Ivan. Bas weet uit een vrije trap bij de 2de paal Xavi te vinden, zijn inzet wordt goed gepareerd door de doelman van ESA. Ruststand 0-0.

  De 2de helft is de goed spelende Justin vervangen door Jeffrey, eigenlijk hetzelfde spelbeeld als de eerste helft, veel strijd waarbij ZZC'20 nu meer kansen weet te creëren en Jeffrey uit een goedlopende aanval met een te zacht schot de keeper niet weet te verrassen. Ook weet de ingevallen Menno nog alleen voor de keeper te komen door eerst zijn tegenstander te passeren maar uit een moeilijke hoek weet hij de doelman niet te passeren. Uiteindelijk weten beide teams niet tot scoren te komen en blijft het 0-0.

  ESA moet nog een weekje wachten en kunnen aanstaande zaterdag de 2de periode binnenhalen als ze het opnemen tegen AVW.  JVC Cuijk is deze dag de terechte kampioen geworden mede door het verlies van hun directe concurrent Be Quick Zutphen, JVC Cuijk hierbij de felicitaties vanuit Zelhem. En ZZC'20 gaat nog 1 wedstrijd tegen het al gedegradeerde de Treffers spelen en kan zich dan gaan opmaken voor de nacompetitie om te proberen in de 3de klasse te blijven.

 • PUPIL VAN DE WEEK

 • Jurre Hoekman

  Antwoorden Jurre Hoekman

  1. Wie zijn jouw trainers? :
  Nick en Niels
  2. In welk team voetbal je? :
  J08-1
  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? :
  Niels Wassink
  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal?
  5. Wat is je favoriete club?
   AZ & Paris Saint Germain
  6. Wat wil je later worden?
  Profvoetballer

 • Max Jansen

  Antwoorden Max Jansen

  1. Wie zijn jouw trainers? :
  Nick en Niels
  2. In welk team voetbal je? :
  J08-1
  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? :
  Allemaal
  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal? :
  4
  5. Wat is je favoriete club?
  PSG
  6. Wat wil je later worden?
  Profvoetballer

 • 18 mei kampioenswedstrijd Vorden JO15-1 - ZZC'20 JO15-1

  Op zaterdag 18 mei stond de kampioenswedstrijd van de 15-1 op het programma, deze wedstrijd werd gespeeld in Vorden tegen Vorden JO15-1.

  De jongens verzamelde zich om 10:30 uur in de bestuurskamer op de Pol om daar eerst de wedstrijdbespreking te doen en de opstelling te horen, zodoende hadden we genoeg tijd om ons in Vorden rustig om te kleden onder genot van heerlijke muziek uit een JBL 310 box, die een speler van ons had meegenomen.

  Om iets over 12:00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd, de 1e 20 minuten stond het nog 0-0, kon wel zien dat er bij sommige jongens wat spanning op zat, maar toen werd de ban gebroken en stond het bij rust 0-2 voor de 15-1.

  Na rust kregen we al snel een penalty tegen en die werd goed binnengeschoten door Vorden 1-2. Een paar minuten nadat we de 1-2 tegen kregen, scoorden wij de 1-3 en was het verzet van Vorden gebroken en het werd uiteindelijk 1-6 voor de 15-1 en mochten wij ons KAMPIOEN noemen.

  Toen de scheidsrechter voor het laatst floot, was de ontlading heel groot en stormde iedereen het veld in om elkaar te feliciteren.

  De ouders hadden een spandoek gemaakt, confettipoppers meegenomen en kinderchampagne, ook werden er medailles uitgereikt door de leiding voor de spelers, hadden de jongens zeker verdiend.

  Op de Pluimerskamp werden we opgewacht door veel ouders die een erehaag vormden voor ons, klasse, en kregen onze jongens welverdiend wat eten en drinken.

  Al met al een mooi seizoen, met een mooi kampioenschap.

 • Vandaag een spannende ervaring voor ons team JO10-4, er moest gewonnen worden van de MO10-1 van Pax om voor de eerste keer kampioen te worden. We hebben er al twee keer eerder tegen gespeeld en twee keer verloren, dus extra druk! Dit was te merken, maar na een superspannende en zeer sportieve wedstrijd trokken we uiteindelijk met 4-5 de overwinning over de streep. En kon het feest losbarsten en wat was iedereen blij en wat heeft iedereen ervan genoten. 

  Bij aankomst bij ZZC’20 kregen we zelfs nog een welverdiend patatje met ranja en werd de schaal uitgereikt door de voorzitster. Wat een avontuur voor de kinderen en wat een mooie prestatie ook!

  Foto's Ivette Olsthoorn namens het Fototeam van ZZC'20

   

  Bekijk het fotoalbum

 • ZZC’20 Vr1 speelde 25 mei in de nacompetitie uit tegen Pesse Vr1. Uitslag 1-0

  Kijk hier voor het fotoverslag van deze wedstrijd.

  Foto’s Yvonne Regelink van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum

 • Zaterdag 4 mei nemen we het op tegen Be Quick Zutphen. Met de uitwedstrijd bij beide ploegen nog vers in het geheugen belooft het een spannend en strijdvaardig duel te worden. Wedstrijdsponsor deze dag is TB engineering, pupillen van de week zijn Sepp Wassink en Cas Rikkers.

  Het begin van de wedstrijd golft het spel op en neer, beide ploegen verliezen snel de bal maar tot echte mogelijkheden komt geen van beide. Tot het moment dat Bjorn opkwam en een hoge bal wilde meenemen met zijn hoofd kwam de tegenstander onbesuisd in en raakte Bjorn op hoofdhoogte. De beslissing van de verder goed leidende scheidsrechter was hier heel dubieus, hij gaf hier namelijk een gele kaart maar rood was hier zeker op zijn plaats geweest. Dit vonden ook de mensen langs de lijn. Hierna kwam ZZC steeds beter in de wedstrijd en krijgen wat mogelijkheden, waaronder een aantal schoten van afstand door Bas en Niels. De schoten werden allemaal verwerkt tot cornerballen en hieruit volgde niet echt gevaar.  

  Be Quick kwam in de eerste helft tot 2 voorzetten vanaf de rechterkant maar deze konden onschadelijk worden gemaakt door de verdediging.  

  Na de rust probeerde Be Quick het tempo aan de bal iets te verhogen maar verloor opnieuw veel de bal met als gevolg een tegenstoot van de ploeg uit Zelhem. Die kreeg in minuut 49 een vrije trap aan de linkerkant die goed werd voorgegeven en terug voor de goal gekopt door Xavi, Bij de 2e paal was het middenvelder Noud die hem erin kon lopen.  Na de goal veranderde het spelbeeld niet heel veel, Be Quick zocht de aanval en ZZC bleef goed verdedigen. Met een aantal felle duels om de bal was het een spannend en meeslepend duel, dit was zowel in als buiten het veld te merken. Na 60 minuten spelen was het Ramiljo die vanaf de linkskant zijn tegenstander passeerden en op de doelman van Be Quick stuitte maar deze kon de bal niet goed verwerken en viel voor de voeten van Noud die twijfelden niet en schoot de bal tegendraads binnen, 2-0.  

  Na deze goal bleef ZZC hard werken om de voorsprong te verdedigen maar drong Be Quick steeds meer aan en kregen ook mogelijkheden. In de 73e minuut scoorde buitenspeler van Be Quick na zwak ingrijpen van de verdediging de 2-1. Na deze goal kwam het geloof terug bij Be Quick en ZZC moest steeds verder achteruitlopen. In de 84e minuut was het opnieuw buitenspeler van Be Quick die vanaf de linkerkant naar binnen kwam en de bal goed inschoot en keeper Ivan verschalkte, 2-2.  

  Niet iedereen kon op dat moment zijn emoties onder controle houden en middenvelder van Be Quick vond het nodig uitbundig te juichen voor de dug-out van de thuisploeg, scheidsrechter kon hier natuurlijk niets anders dan een gele kaart voor geven. Helaas was dit zijn 2e en kon vroegtijdig douchen.  

  ZZC probeerde te profiteren van het overtal op het veld maar slaagden er niet in om grote kansen te creëren. Ook krijgt Be Quick in de laatste fase niet heel veel mogelijkheden meer tot in de laatste minuut de bal door ons centrum wordt gestoken en de spits van Be Quick eerder bij de bal is en hem binnen kan prikken, 2-3 eindstand.

  foto’s gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum

 • PUPIL VAN DE WEEK

 • Cas

  Antwoorden Cas.

  1. Wie zijn jouw trainers? :

  Jelle is trainer, Sander en Jeroen leider

  2. In welk team voetbal je? :
  J08-3

  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? :

  Weet ik niet

  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal? :
  Bijna 6
  5. Wat is je favoriete club?

  Ajax

  6. Wat wil je later worden?
  Proefvoetballer of dierenarts

 • Sepp

  Antwoorden Sepp

  1. Wie zijn jouw trainers? :
  Jelle Maandag
  2. In welk team voetbal je? :
  J08-3
  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? :de Keeper

  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal? :
  6 jaar

  5. Wat is je favoriete club?
  Feyenoord
  6. Wat wil je later worden?
  Profvoetballer of profkeeper

 • Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Ulft op de planning, en het werd een heus doelpuntenfestijn. We speelden in een andere opstelling met veel mensen op nieuwe plekken waardoor we af en toe even moesten zoeken hoe we precies moesten spelen. Het begon in de 3e minuut toen Zoë het net vond en ons op voorsprong zette. Helaas hield onze voorsprong niet lang stand. We waren even niet scherp en een paar minuten later scoorde Ulft de 1-1. Vlak daarna kregen we een penalty, en Romy schoot die zonder enige twijfel binnen: 2-1. Maar ook deze voorsprong konden we niet lang vasthouden.. de 2-2 werd ook weer snel gescoord. Gelukkig weten we vandaag onze kansen wel af te maken en weet Romy de 3-2 te maken. Daarna gaat het snel, Zoë maakt de 4-2 en Romy schiet ook de 5-2 en 6-2 binnen. Ulftse Boys lijkt nog even aan te zetten en schieten de 6-3 binnen.  Hierna volgt een fantastische actie van ROELOEE wat de 7-3 op het scorebord zet, en in de 80e minuut scoort Pien de 8-3. Hierna volgen er nog een aantal kansen, maar goals werden er niet meer gemaakt.

  Al met al een prachtige middag!

  Foto’s gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum

 • PUPIL VAN DE WEEK

 • Florine

  Wat is je naam? Florine

  - Hoe oud ben je? 9 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 7 jaar

  - In welk team voetbal je? M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Links midden, dat je lekker veel kan rennen, kan aanvallen en verdedigen

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?)

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Het scoren

  - Wie is jouw allergrootste fan? Papa en mama

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Miedema

  - Wat zou je later willen worden? Juffrouw

  - Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  - Wie vond je het beste op het veld? Iedereen

  - Vond je het een leuke middag? Leuk, op het veld scoren

  (En wat vond je het allerleukste?)

 • Sara

  - Wat is je naam? Sara

  - Hoe oud ben je? 10 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 8 jaar

  - In welk team voetbal je?  M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Links of rechter achterin

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?) dat je ballen kan afpakken

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Dat je spelletjes met de bal bij trainen kan doen

  - Wie is jouw allergrootste fan? Papa en mama

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Ronaldo

  - Wat zou je later willen worden? Ober

  - Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  - Wie vond je het beste op het veld? Iedereen

  - Vond je het een leuke middag? Ja, alles is leuk

  (En wat vond je het allerleukste?)

 • Deze wedstrijd is verschillende keren afgelast geweest maar kan zaterdag 30 maart gespeeld worden. Frank kan niet meedoen deze wedstrijd hij heeft zich op de dinsdagavond training geblesseerd en staat voorlopig aan de kant. Groen wit is de tegenstander van ZZC'20, ze zijn met een bus vanuit Apeldoorn naar Zelhem gekomen. Wedstrijdsponsor is “distilleerderij de Bronckhorst", en de pupillen van de week zijn deze dag Samuel Massen en Sten Nijenhuis.

  Het veld is niet in beste staat en daar hebben beide teams last van, daardoor weinig goed lopende aanvallen te zien. Groen wit is de eerste helft het dichtst bij een treffer maar een corner van hen kan door ZZC'20 net voor de doellijn weggewerkt worden. Verder is er de eerste helft weinig te genieten, beide teams strijden wel maar komen niet tot uitgespeelde kansen.

  Ivan geeft in de rust aan dat hij de 2de helft niet kan keepen hij heeft te veel last van zijn enkel. Luuk van onder 19 maakt daarom zijn debuut bij ZZC'20 1. Na 2 minuten kan Luuk de bal al uit het net halen, Groen wit weet via hun linkerkant in de 16 te komen en schiet de bal in de korte hoek binnen 0-1. ZZC'20 probeert hierna wel tot kansen te komen maar deze dag lukt er weinig en is Groen wit scherper in de duels waardoor ze vrij makkelijk hun voorsprong kunnen verdedigen. Tom is nog het dichtst bij de gelijkmaker, een corner valt voor zijn voeten maar zijn inzet gaat ruim over het doel. Groen wit komt net voor tijd nog op 0-2 waardoor de wedstrijd definitief beslist is.

  Vorige week was er tegen JVC Cuijk veel strijd en ook nog redelijk voetbal te zien, tegen Groen wit werden er minder duels gewonnen kwamen we moeilijk tot goedlopende aanvallen, misschien ook wel de verdienste van Groen wit. Aanstaande zaterdag heeft ZZC'20 een vrije zaterdag, dan staat er een teamuitje gepland. Hopelijk kunnen we de week erna schitteren als we thuis spelen tegen Kolping dynamo waar ex ZZC'20 er Timo Tuenter speelt. 

 • Samuel Massen

  1. Wie zijn mijn trainers? Gerjo, Sander en Dennis.

  2. In welk team speel ik? JO8-2

  3. Wie is mijn favoriete speler van ZZC’20 zaterdag 1? Niels Wassink

  4. Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 5 jaar

  5. ⁠Wat is mijn favoriete voetbalclub? Al-Nssr

  6. Wat wil je later worden? Profvoetballer ⚽️⚽️⚽️

 • Sten Neijenhuis:

  1. Mijn trainers zijn: Dennis , Sander en Gerjo

  2. Team Jo8-2

  3. Ivan Radstake (omdat hij een goede keeper is)

  4. Ik was 7 jaar

  5. Voetbalclub De Graafschap

  6. Voetballer bij De Graafschap

 • Zaterdag 23 maartt 2024: ZZC'20-1 - JVC Cuijk-1

  Zaterdag 23 maart komt koploper JVC Cuijk op bezoek in Zelhem, de vorige ontmoeting in Cuijk wonnen we tegen de verhouding in met 1-2. Wedstrijdsponsor deze middag is Infarming. 2 pupillen van de week, Thijs te Stroet en Jop Saris. De wedstrijd wordt begonnen met een minuut stilte ivm het overlijden van ZZC’20 erelid Henk Legters.

  ZZC'20 begint goed aan de wedstrijd en zitten er tijdens de duels kort bovenop, alle 2de ballen worden gewonnen en dit resulteert in een vroege voorsprong. Een mooie aanval vanaf achteruit opgebouwd komt uiteindelijk terecht aan de rechterkant bij Silvan, hij weet een perfecte voorzet af te geven aan onze spits van deze dag Xavi, met een mooie duik weet hij de 1-0 binnen te koppen. Nog geen 2 minuten later weet Tom een vrije trap op randje 16 in de benedenhoek binnen te schieten 2-0. Daarna komt JVC beter in de wedstrijd mede door een wissel en wat omzettingen aan hun kant. Toch kunnen ze niet voorkomen dat Haiko op slag van rust de 3-0 binnenschiet, een lange bal van achteruit weet Haiko het beste in te schatten en schiet de bal over de uitkomende keeper binnen. 3-0 ruststand dat hebben we dit seizoen nog niet vaak meegemaakt en Xavi zelfs nog de stand hoger had kunnen laten uitvallen maar miste jammerlijk terwijl hij alleen op de keeper kon afgaan........

  Lang kunnen we van deze stand niet genieten, binnen 15 minuten weet een strijdend JVC de stand terug te brengen naar 3-3 mede doordat ze scherper uit de kleedkamer zijn gekomen dan ZZC'20. Nu is het zaak voor ZZC'20 om de draad weer op te pakken en te zorgen dat we niet overlopen gaan worden door JVC. Dit lukt de jongens van ZZC'20 en er ontstaat daarna een spannende strijd waarbij beide teams nog mogelijkheden krijgen om de winnende te scoren. Uiteindelijk blijft het bij 3-3.

  Aan het begin van de wedstrijd zou je tevreden zijn met een punt tegen de koploper, achteraf had er meer ingezeten deze dag. Al met al kunnen we tevreden zijn met een prima 1ste helft, als we qua inzet en beleving dit vast kunnen houden dan gaan we veel tegenstanders nog een lastige middag bezorgen.

 • Pupil van de week

 • Thijs Stroet

  1. Wie zijn jouw trainers? : Jelle en Chantal
  2. In welk team voetbal je? : JO8-3
  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? : Stijn
  4. Hoe oud was je toen je begon met voetbal? : 6 jaar
  5. Wat is je favoriete club?: Paris Saint-Germain
  6. Wat wil je later worden?: Politieagent

 • Jop Saris

  1. Wie zijn jouw trainers? : Nick Hoekman en Niels Saris
  2. In welk team voetbal je? : JO8-1
  3. Wie is je favoriete speler van ZZC’20 zaterdag 1? : Weet ik niet, ik heb niet echt een favoriete speler.
  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal? :
  4 jaar
  5. Wat is je favoriete club?: Feyenoord.
  6. Wat wil je later worden?: Prof-voetballer.

 • ZZC'20-1 - AVW’66

  Zaterdag 9 maart komt AVW’66 naar Zelhem toe, dit seizoen treffen we AVW’66 voor de derde keer. In de beker wisten we met 2-0 te winnen en in de competitie bleef het in Westervoort 0-0. AVW’66 staat momenteel een paar plekken hoger op de ranglijst dan ZZC'20. Wedstrijdsponsor deze dag is B&B De Achterkoert uit Halle, de pupillen van de week zijn Senna Wiegerinck en Jem Jansma.

  We schieten uit de startblokken en vanaf de aftrap scoren we de 1-0, een goed lopende aanval wordt na 17 seconden door Niels binnengeschoten. Een mooi begin voor ons en de eerste 15 minuten moet AVW'66 eerst bijkomen van deze tegenslag. Daarna komen de gasten beter in de wedstrijd, in de 20ste minuut krijgt AVW'66 een vrije trap op ongeveer 35 meter van onze goal. Door de aanwezige zon weet Ivan deze bal niet goed in te schatten en verkijkt zich op de vrije trap waardoor deze pardoes binnenvalt. Nu is het ZZC'20 dat even bij moet komen en gaat AVW'66 op zoek naar een voorsprong. Mede door goed keeperswerk van Ivan weten we te gaan rusten met een 1-1 tussenstand.

  De tweede helft 2 ploegen die niks aan een gelijkspel hebben en ze allebei jagen op een voorsprong waardoor er een aantrekkelijke en vooral spannende strijd ontstaat. Met nog 20 minuten te gaan weet Xavi een corner vanaf de 2de paal op goal te koppen, hierbij slaat een speler van AVW'66 de bal uit de goal waardoor ZZC'20 een penalty krijgt en AVW'66 door de gegeven rode kaart met 10 man verder moet. De penalty wordt slecht ingeschoten door Rick Klumper en de keeper kan de bal vrij eenvoudig tegenhouden. Hierna jagen we tegen 10 man om de winnende goal te gaan maken, 2 keer komen we alleen voor de keeper maar elke keer wordt er een verkeerde keuze gemaakt. AVW'66 strijd met man en macht en weten toch nog met een puntje uit Zelhem te vertrekken.

  Over de hele wedstrijd gezien is een gelijk spel een goede afspiegeling van de wedstrijd, maar als je een penalty krijgt en deze niet benut dan voelt het achteraf als verlies. Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij Juliana 31 in Malden, dit moet dan zonder Bjorn die uitviel met een enkelblessure.

 • Pupil van de week Jem Jansma

  Wie zijn jouw Trainers; Martijn,Matthijs en Bert 

  Welk Team speel je: JO9-1 

  Wie is je Favoriete speler: ...kent er geen een

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal? 6 jaar 

  Wat is je Favoriete club: Ajax

  Waar ben je goed in? Fortnite en Rekenen

  Wat wil je later worden ?ik wil profvoetballer of YouTuber worden...

  Welke tv-programma’s kijk je graag? het liefst YouTube

 • Senna Wiegerinck

  Wie zijn jou trainers?

  Mark Wiegerinck, Frank Steentjes en Kamiel.

  Welk team speel je? 

  JO9-3

  Wie is jou favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1?

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal

  7 jaar

  Wat is je favoriete club

  Paris Saint Germain

  Waar ben je goed in

  Keepen

  Wat wil je later worden?

  Autocoureur 

 • ZZC’20 vr1 – ST Achilles E/Emos vr1 Uitslag:1-2

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Achilles Achilles E/Emos vr1 op het programma.

  De pupillen van de week, Fieke en Lieke, hebben fanatiek meegedaan met de warming up. Gelukkig hadden ze daarna nog wat energie over voor een goede aftrap. Goed gedaan meiden!

  Hierna kon de wedstrijd beginnen. We beginnen de wedstrijd wat rommelig en weten elkaar niet zo goed te vinden, toch weten we de knop om te zetten en gaan we steeds beter voetballen. Het tweede deel van de eerste helft weten we kans na kans te creëren.  Het is mooi om te zien dat we als team zoveel kansen kunnen creëren, we weten onszelf alleen in de eerste helft maar één keer te belonen. Na een goede onderschepping van de verdediging wordt de jarige Carlijn weggestuurd, zij weet de bal goed af te maken waardoor we op een verdiende 1-0 voorsprong komen. Een mooi verjaardagscadeautje (maar niet zo mooi als de tekening van André natuurlijk)! We behouden het overwicht in de wedstrijd maar geven toch een corner weg, welke ongelukkig door onszelf wordt binnen gewerkt.  Met deze 1-1 tussenstand zoeken we de kleedkamer op.

  Na de rust wordt duidelijk dat het niet vaker scoren in de eerste helft ons wel eens duur kan komen te staan. De tegenstander krijgt in de hele wedstrijd zo’n 3 kansen, en zij weten er hier 2 van te scoren, wat de stand op 1-2 zet. Achilles weet zich knap staande te houden en neemt de punten mee naar Enschede. Of dit geheel verdiend is valt over te discussiëren, maar goed als je 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander heb je toch echt de 3 punten binnen.

 • Fieke

  - Wat is je naam? Fieke

  - Hoe oud ben je? 11 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 9 jaar

  - In welk team voetbal je? M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Keeper

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?) het duiken en de ballen tegenhouden

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Het samenspelen

  - Wie is jouw allergrootste fan? Mijn moeder

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Lieke Martens

  - Wat zou je later willen worden? Top turnster

  - Wat vond je van de wedstrijd? Heel leuk en heel spannend

  - Wie vond je het beste op het veld? Milou de keeper

  - Vond je het een leuke middag? In de dugout zitten en de wedstrijd kijken

 • Lieke

  - Wat is je naam? Lieke

  - Hoe oud ben je? 11 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 8 jaar

  - In welk team voetbal je? M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Spits, gewoon lekker scoren

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?)

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Het samenspelen en winnen

  - Wie is jouw allergrootste fan? Mijn ouders

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Lieke Martens

  - Wat zou je later willen worden? Kapper of nagelstyliste

  - Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  - Wie vond je het beste op het veld? Sophie

  - Vond je het een leuke middag? Gewoon het voetbal kijken

 • ZZC’20 VR1 - Winterswijk VR1

  Een spannende wedstrijd als het gaat om de stand van de competitie. Al hoewel het op dit moment op iedere plek van de competitie spannend is. Iedereen staat zo dicht op elkaar dat de aankomende weken wel eens heel belangrijk kunnen gaan zijn.

  Maar goed, de wedstrijd tegen Winterswijk, de huidige koploper, de wedstrijd waar we allemaal goed op voorbereid waren en erg gebrand waren om deze te winnen. Winnen was overigens ook ons doel, om zo nog boven in de competitie mee te blijven doen.

  De wedstrijd begint door de aftrap van onze pupillen van de week June en Sophie, goed gedaan meiden!

  De eerste helft begonnen we met veel druk naar voren, goede coaching en we vechten voor elkaar, dit hadden we meegenomen uit de goede uitwedstrijd vorige week dinsdagavond tegen Ulft. Maar helaas deed hetzelfde scenario zich toch weer voor, het eerste doelpunt valt aan de verkeerde kant, 0-1. Een prachtige goal trouwens!

  Gelukkig weten we onze hoofden koel te houden en gaan we door waar we mee bezig waren. Vlak voor rust weten we uit een corner te scoren, de bal werd gekopt door Mayke of was het toch Pien? Of kwamen zij toch met hun eigen ‘’koppen’’ tegen elkaar? Het bleek toch Melissa te zijn die de bal op haar kop raakte. Zo belande de bal voor Carlijn haar voeten, en kon Carlijn de bal binnen tikken, 1-1!

  In de tweede helft gebeurde er veel; we beginnen wederom goed en sterk aan de tweede helft. Kans na kans werd gecreëerd, en ons geduld werd dan ook eindelijk beloond! Melissa M weet de bal over de keeper heen te schieten, 2-1! We werden luid toegejuicht door het publiek aan de zijlijn, met heel wat support uit Den Haag!

  Helaas weten we de voorsprong niet lang vast te houden en scoort Winterswijk snel de gelijkmaker, super zonde! Waren we soms nog te hard aan het nagenieten van de 2-1?

  Maar dit was nog niet alles, er gebeurde nog meer; zo werd er het voordeel niet afgewacht van een aanval, nadat er een overtreding op Romy werd gemaakt en Roos vrij snel erna de bal binnenschoot, geen 3-2 dus. Vervolgens gaat de bal tot 2 keer aan toe over de doellijn van Winteswijk, maar dit werd helaas niet gezien, het zat niet mee.

  De eindstand: 2-2.

  Susan, Tess, Nienke & Roos bedankt voor het meespelen!

 • Pupil van de week

 • June Gerrits

  Wat is je naam? June Gerrits 

  Hoe oud ben je? 9 jaar

  Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 7 jaar

  In welk team voetbal je? Mo-11

  Op welke positie voetbal je? Rechts-back

  Wat vind je het leukste aan voetballen? Het leren voetballen

  Wie is jouw allergrootste fan? Mijn moeder en vader

  Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  Wie vond je het beste op het veld? Roos wiggers

  Wat vond je het leukste van de middag? Mee doen met de warming up

 • Sophie Reindsen

  Wat is je naam? Sophie Reindsen

  Hoe oud ben je? 10 jaar

  Hoe oud was je toen je begon met voetballen? Ik denk 9 jaar

  In welk team voetbal je? Mo-11

  Op welke positie voetbal je? Dat is verschillend

  Wat vind je het leukste aan voetballen? Dingen leren en voetballen tijdens wedstrijden 

  Wie is jouw allergrootste fan? Papa

  Van wie ben jij de allergrootste fan? Ronaldo

  Wat vond je van de wedstrijd? Wel leuk

  Wie vond je het beste op het veld? Nummer 2, Roos wiggers

  Wat vond je het leukste van de middag? De aftrap nemen vond ik het leukst

 • ZZC’20 VR1 - Winterswijk VR1

 • Afgelopen zaterdag was de thuiswedstrijd ZZC'20 vr3 - AZSV vr4 eindstand 4-4. foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 Fototeam.

  Kijk foto album

 • Afgelopen zaterdag 24 februari was de competitietopper tussen ZZC'20 vr1 en FC Winterswijk vr1. In het thuisduel werden de punten verdeelt. Eindstand 2-2.

  Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 Fototeam.

  Kijk foto album

 • Zaterdag 3 februari 2024 was de wedstrijd AZSV vr2 - ZZC'20 vr1, eindstand 1-0. Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 FOTOTEAM.

   

  Kijk foto album

 • 9-12-2023 ZZC'20 - Twello 0-1

  Zaterdag 9 december komt Twello op bezoek in Zelhem, Twello is deze competitie goed begonnen en draait bovenin 3A mee. ZZC’20 heeft het lastig dit seizoen, mede door de vele geblesseerden en zieken. Deze dag 3 spelers van onder 17 die plaatsnemen op de reservebank en Tom van het 2de. Wedstrijdsponsor is Simons uit Doetinchem en de 2 pupillen van de week zijn Boris van der Meij en Faas Bennink.

  De 1ste helft is net begonnen of de eerste druppels komen ook al uit de lucht vallen, Twello is beter aan de bal en probeert gevaarlijk te worden door de bal achter onze verdediging te leggen. Dit resulteert in een aantal gevaarlijke momenten voor onze goal maar de voorhoede van Twello weet hieruit niet te scoren. In de 30ste minuut weet Twello toch op de op dat moment verdiende 0-1 te komen. Wederom een bal achter onze verdediging wordt verkeerd ingeschat door de verdediging van ZZC'20 en de voorzet wordt nu wel afgemaakt door Twello. Daarna blijft Twello de bovenliggende ploeg en weten uit een afstandsschot de lat de raken. Ruststand 0-1.

  De 2de helft is het harder gaan regenen en wordt het veld in korte tijd omgetoverd tot een groot waterballet. Spelers kunnen moeilijk op de been blijven en er ontstaat een echt voetbalgevecht waarbij goed voetbal op dit veld onmogelijk is. ZZC'20 blijft als team strijden en krijgen ook nog goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Een corner wordt voor de 2de keer door Rick Klumper voorgegeven en de verdediger van Twello schampt deze voorzet en beland tegen de lat, het schot daarna beland wederom tegen de lat waarbij Twello goed wegkomt. Twello weet de 2de helft 1x gevaarlijk te worden voor onze goal maar dit schot gaat net naast. Ondertussen zijn ook de 3 spelers van onder 17 ingevallen en alle 3 spelers weten zich prima staande te houden (Stijn Dobben, Stijn Kempers en Tijn Harms bedankt en hopelijk kunnen we vaker van jullie kwaliteiten gebruik gaan maken). Tom werkt zoals gewoonlijk keihard en zijn schot gaat net naast. De goed leidende doorweekte scheidsrechter maakt na enkele minuten blessuretijd een eind aan deze wedstrijd.

  Gezien het wedstrijdbeeld heeft Twello op basis van de 1ste helft het verschil gemaakt door de 0-1 te maken, ZZC'20 heeft gestreden en met een beetje meer geluk had er een punt in gezeten. Volgende week zaterdag komt Groen wit op bezoek in Zelhem voor een inhaalwedstrijd, maar gezien de schade aan het veld wat vandaag is ontstaan weet ik niet of dat nog goed gaat komen, afwachten dus.

 • Pupil van de week

 • Boris van der Meij

  Wie zijn jouw trainers? 

  Mathé en William

  Welk team speel je? 

  JO-9-2

  Wie is jouw favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1? 

  Xavi Schieven

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal?

  5 jaar

  Wat is je favoriete club? 

  Ajax 

  Waar ben je goed in?

  Tekenen 

  Wat wil je later worden? 

  Prof voetballer

  Welk tv-programma kijk jij graag?

  De Proefkeuken

 • Faas Bennink

  Wie zijn jou trainers?

  Mark, Camiel, Frank en op zaterdag Thomas

  Welk team speel je?

  ZZC’20 JO9-3

  Wie is jou favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1?

  De keeper

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal?

  8

  Wat is je favoriete club?

  Manchester City.

  Waar ben je goed in?

  Gymles

  Wat wil je later worden?

  (Chef) kok.

  Welk tv-programma kijk jij graag?

  Tekenfilms

 • Zaterdag 9-12-2023 speelde ZZC'20 vr2 de uitwedstrijd tegen koploper SDOUC/GWVV vr1. De uindstand was 2-1. Ivm de weersomstandigheden een beknopt album.

  Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 FotoTeam.

  Kijk foto album

 • 4-11-2023: ZZC'20 1 weet JVC Cuijk te verrassen.

  Na een dinsdagavond training zonder de geblesseerde keepers gaat Rick Klumper op goal staan tijdens de afrondingsvorm. Later in dit verslag lezen jullie dat dit goed van pas gaat komen. Zaterdag 4 november spelen we op een erg verouderd kunstgrasveld tegen JVC Cuijk, JVC is de competitie goed begonnen en ZZC’20 heeft nog wat recht te zetten na de teleurstellende nederlaag van vorige week.

  Dat er wat recht te zetten was door ZZC'20 was in de 1ste helft niet te zien. Het was vooral JVC dat gemakkelijk combineerde en via 3 standaard situaties dicht bij de openingstreffer waren. Een kopbal via de lat en 2 kopballen die net naast gaan komt ZZC'20 goed weg. De op dat moment verdiende voorsprong komt er alsnog voor JVC een voorzet vanaf hun rechterkant wordt eenvoudig binnen geschoten. ZZC'20 is onrustig en slordig in balbezit en mag van geluk spreken dat ze maar met 1-0 achterstand de rust ingaan.

  In de rust probeert Henry Golstein met enkele veranderingen en omzettingen beter voor de dag te komen. Het is in de 2de helft nog wel JVC dat het betere van het spel heeft, maar ZZC'20 blijft met zijn allen hard werken en in de 60ste minuut valt dan alsnog de gelijkmaker. Niels weet goed door te zetten en krijgt de bal bij Haiko waarbij Haiko met links onhoudbaar binnenschiet. Hierna is er toch wat paniek bij JVC en ZZC'20 hard blijft werken en via de ingebrachte wissels zelfs op voorsprong komt. Noud Bannink weet een afvallende bal fantastisch binnen te schieten en komt ZZC'20 op een 1-2 voorsprong. Daarna gaat JVC vol op de aanval en weten we zelfs bijna op 1-3 te komen, na een omschakel moment weet Robin de bal bij Jeroen te krijgen maar helaas gaat deze inzet net naast. Niet veel later kan Ivan niet verder door een botsing met een andere speler, omdat ZZC'20 door hun wissels heen zijn moet er een veldspeler opgeofferd worden om de keepershandschoenen aan te gaan doen. Laten we nou van de week in dezelfde situatie geweest zijn tijdens de dinsdagavond training.......... Rick Klumper gaat in de goal staan en de daaropvolgende minuten kunnen wel uit een geschreven jongensboek komen........met 10 man verder voor de laatste 4 minuten en een 1-2 voorsprong tegen een op de gelijkmaker jagend JVC Cuijk. Dan komt het moment...... JVC komt in de laatste seconde alleen voor Rick Klumper te staan, heel ZZC'20 denkt dat de 2-2 gaat vallen, maar met een katachtige reflex weet onze gelegenheidskeeper de bal tegen te houden, fantastische redding. De ontlading is groot als kort hierna de scheidsrechter affluit.

  Een overwinning kan op een goed moment komen, maar deze komt op een heel goed moment, volgende week zijn wij vrij en kunnen we extra lang nagenieten van deze merkwaardige middag. Uiterst effectief was ZZC'20 deze middag, JVC de betere partij qua veldspel maar ZZC'20 de betere in de afronding.