• Fotoalbum Seizoen 2023/2024

 • Deze wedstrijd is verschillende keren afgelast geweest maar kan zaterdag 30 maart gespeeld worden. Frank kan niet meedoen deze wedstrijd hij heeft zich op de dinsdagavond training geblesseerd en staat voorlopig aan de kant. Groen wit is de tegenstander van ZZC'20, ze zijn met een bus vanuit Apeldoorn naar Zelhem gekomen. Wedstrijdsponsor is “distilleerderij de Bronckhorst", en de pupillen van de week zijn deze dag Samuel Massen en Sten Nijenhuis.

  Het veld is niet in beste staat en daar hebben beide teams last van, daardoor weinig goed lopende aanvallen te zien. Groen wit is de eerste helft het dichtst bij een treffer maar een corner van hen kan door ZZC'20 net voor de doellijn weggewerkt worden. Verder is er de eerste helft weinig te genieten, beide teams strijden wel maar komen niet tot uitgespeelde kansen.

  Ivan geeft in de rust aan dat hij de 2de helft niet kan keepen hij heeft te veel last van zijn enkel. Luuk van onder 19 maakt daarom zijn debuut bij ZZC'20 1. Na 2 minuten kan Luuk de bal al uit het net halen, Groen wit weet via hun linkerkant in de 16 te komen en schiet de bal in de korte hoek binnen 0-1. ZZC'20 probeert hierna wel tot kansen te komen maar deze dag lukt er weinig en is Groen wit scherper in de duels waardoor ze vrij makkelijk hun voorsprong kunnen verdedigen. Tom is nog het dichtst bij de gelijkmaker, een corner valt voor zijn voeten maar zijn inzet gaat ruim over het doel. Groen wit komt net voor tijd nog op 0-2 waardoor de wedstrijd definitief beslist is.

  Vorige week was er tegen JVC Cuijk veel strijd en ook nog redelijk voetbal te zien, tegen Groen wit werden er minder duels gewonnen kwamen we moeilijk tot goedlopende aanvallen, misschien ook wel de verdienste van Groen wit. Aanstaande zaterdag heeft ZZC'20 een vrije zaterdag, dan staat er een teamuitje gepland. Hopelijk kunnen we de week erna schitteren als we thuis spelen tegen Kolping dynamo waar ex ZZC'20 er Timo Tuenter speelt. 

 • Samuel Massen

  1. Wie zijn mijn trainers? Gerjo, Sander en Dennis.

  2. In welk team speel ik? JO8-2

  3. Wie is mijn favoriete speler van ZZC’20 zaterdag 1? Niels Wassink

  4. Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 5 jaar

  5. ⁠Wat is mijn favoriete voetbalclub? Al-Nssr

  6. Wat wil je later worden? Profvoetballer ⚽️⚽️⚽️

 • Sten Neijenhuis:

  1. Mijn trainers zijn: Dennis , Sander en Gerjo

  2. Team Jo8-2

  3. Ivan Radstake (omdat hij een goede keeper is)

  4. Ik was 7 jaar

  5. Voetbalclub De Graafschap

  6. Voetballer bij De Graafschap

 • Zaterdag 23 maartt 2024: ZZC'20-1 - JVC Cuijk-1

  Zaterdag 23 maart komt koploper JVC Cuijk op bezoek in Zelhem, de vorige ontmoeting in Cuijk wonnen we tegen de verhouding in met 1-2. Wedstrijdsponsor deze middag is Infarming. 2 pupillen van de week, Thijs te Stroet en Jop Saris. De wedstrijd wordt begonnen met een minuut stilte ivm het overlijden van ZZC’20 erelid Henk Legters.

  ZZC'20 begint goed aan de wedstrijd en zitten er tijdens de duels kort bovenop, alle 2de ballen worden gewonnen en dit resulteert in een vroege voorsprong. Een mooie aanval vanaf achteruit opgebouwd komt uiteindelijk terecht aan de rechterkant bij Silvan, hij weet een perfecte voorzet af te geven aan onze spits van deze dag Xavi, met een mooie duik weet hij de 1-0 binnen te koppen. Nog geen 2 minuten later weet Tom een vrije trap op randje 16 in de benedenhoek binnen te schieten 2-0. Daarna komt JVC beter in de wedstrijd mede door een wissel en wat omzettingen aan hun kant. Toch kunnen ze niet voorkomen dat Haiko op slag van rust de 3-0 binnenschiet, een lange bal van achteruit weet Haiko het beste in te schatten en schiet de bal over de uitkomende keeper binnen. 3-0 ruststand dat hebben we dit seizoen nog niet vaak meegemaakt en Xavi zelfs nog de stand hoger had kunnen laten uitvallen maar miste jammerlijk terwijl hij alleen op de keeper kon afgaan........

  Lang kunnen we van deze stand niet genieten, binnen 15 minuten weet een strijdend JVC de stand terug te brengen naar 3-3 mede doordat ze scherper uit de kleedkamer zijn gekomen dan ZZC'20. Nu is het zaak voor ZZC'20 om de draad weer op te pakken en te zorgen dat we niet overlopen gaan worden door JVC. Dit lukt de jongens van ZZC'20 en er ontstaat daarna een spannende strijd waarbij beide teams nog mogelijkheden krijgen om de winnende te scoren. Uiteindelijk blijft het bij 3-3.

  Aan het begin van de wedstrijd zou je tevreden zijn met een punt tegen de koploper, achteraf had er meer ingezeten deze dag. Al met al kunnen we tevreden zijn met een prima 1ste helft, als we qua inzet en beleving dit vast kunnen houden dan gaan we veel tegenstanders nog een lastige middag bezorgen.

 • Pupil van de week

 • Thijs Stroet

  1. Wie zijn jouw trainers? : Jelle en Chantal
  2. In welk team voetbal je? : JO8-3
  3. Wie is je favoriete spelen van ZZC’20 zaterdag 1? : Stijn
  4. Hoe oud was je toen je begon met voetbal? : 6 jaar
  5. Wat is je favoriete club?: Paris Saint-Germain
  6. Wat wil je later worden?: Politieagent

 • Jop Saris

  1. Wie zijn jouw trainers? : Nick Hoekman en Niels Saris
  2. In welk team voetbal je? : JO8-1
  3. Wie is je favoriete speler van ZZC’20 zaterdag 1? : Weet ik niet, ik heb niet echt een favoriete speler.
  4.hoe oud was je toen je begon met voetbal? :
  4 jaar
  5. Wat is je favoriete club?: Feyenoord.
  6. Wat wil je later worden?: Prof-voetballer.

 • ZZC'20-1 - AVW’66

  Zaterdag 9 maart komt AVW’66 naar Zelhem toe, dit seizoen treffen we AVW’66 voor de derde keer. In de beker wisten we met 2-0 te winnen en in de competitie bleef het in Westervoort 0-0. AVW’66 staat momenteel een paar plekken hoger op de ranglijst dan ZZC'20. Wedstrijdsponsor deze dag is B&B De Achterkoert uit Halle, de pupillen van de week zijn Senna Wiegerinck en Jem Jansma.

  We schieten uit de startblokken en vanaf de aftrap scoren we de 1-0, een goed lopende aanval wordt na 17 seconden door Niels binnengeschoten. Een mooi begin voor ons en de eerste 15 minuten moet AVW'66 eerst bijkomen van deze tegenslag. Daarna komen de gasten beter in de wedstrijd, in de 20ste minuut krijgt AVW'66 een vrije trap op ongeveer 35 meter van onze goal. Door de aanwezige zon weet Ivan deze bal niet goed in te schatten en verkijkt zich op de vrije trap waardoor deze pardoes binnenvalt. Nu is het ZZC'20 dat even bij moet komen en gaat AVW'66 op zoek naar een voorsprong. Mede door goed keeperswerk van Ivan weten we te gaan rusten met een 1-1 tussenstand.

  De tweede helft 2 ploegen die niks aan een gelijkspel hebben en ze allebei jagen op een voorsprong waardoor er een aantrekkelijke en vooral spannende strijd ontstaat. Met nog 20 minuten te gaan weet Xavi een corner vanaf de 2de paal op goal te koppen, hierbij slaat een speler van AVW'66 de bal uit de goal waardoor ZZC'20 een penalty krijgt en AVW'66 door de gegeven rode kaart met 10 man verder moet. De penalty wordt slecht ingeschoten door Rick Klumper en de keeper kan de bal vrij eenvoudig tegenhouden. Hierna jagen we tegen 10 man om de winnende goal te gaan maken, 2 keer komen we alleen voor de keeper maar elke keer wordt er een verkeerde keuze gemaakt. AVW'66 strijd met man en macht en weten toch nog met een puntje uit Zelhem te vertrekken.

  Over de hele wedstrijd gezien is een gelijk spel een goede afspiegeling van de wedstrijd, maar als je een penalty krijgt en deze niet benut dan voelt het achteraf als verlies. Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij Juliana 31 in Malden, dit moet dan zonder Bjorn die uitviel met een enkelblessure.

 • Pupil van de week Jem Jansma

  Wie zijn jouw Trainers; Martijn,Matthijs en Bert 

  Welk Team speel je: JO9-1 

  Wie is je Favoriete speler: ...kent er geen een

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal? 6 jaar 

  Wat is je Favoriete club: Ajax

  Waar ben je goed in? Fortnite en Rekenen

  Wat wil je later worden ?ik wil profvoetballer of YouTuber worden...

  Welke tv-programma’s kijk je graag? het liefst YouTube

 • Senna Wiegerinck

  Wie zijn jou trainers?

  Mark Wiegerinck, Frank Steentjes en Kamiel.

  Welk team speel je? 

  JO9-3

  Wie is jou favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1?

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal

  7 jaar

  Wat is je favoriete club

  Paris Saint Germain

  Waar ben je goed in

  Keepen

  Wat wil je later worden?

  Autocoureur 

 • ZZC’20 vr1 – ST Achilles E/Emos vr1 Uitslag:1-2

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Achilles Achilles E/Emos vr1 op het programma.

  De pupillen van de week, Fieke en Lieke, hebben fanatiek meegedaan met de warming up. Gelukkig hadden ze daarna nog wat energie over voor een goede aftrap. Goed gedaan meiden!

  Hierna kon de wedstrijd beginnen. We beginnen de wedstrijd wat rommelig en weten elkaar niet zo goed te vinden, toch weten we de knop om te zetten en gaan we steeds beter voetballen. Het tweede deel van de eerste helft weten we kans na kans te creëren.  Het is mooi om te zien dat we als team zoveel kansen kunnen creëren, we weten onszelf alleen in de eerste helft maar één keer te belonen. Na een goede onderschepping van de verdediging wordt de jarige Carlijn weggestuurd, zij weet de bal goed af te maken waardoor we op een verdiende 1-0 voorsprong komen. Een mooi verjaardagscadeautje (maar niet zo mooi als de tekening van André natuurlijk)! We behouden het overwicht in de wedstrijd maar geven toch een corner weg, welke ongelukkig door onszelf wordt binnen gewerkt.  Met deze 1-1 tussenstand zoeken we de kleedkamer op.

  Na de rust wordt duidelijk dat het niet vaker scoren in de eerste helft ons wel eens duur kan komen te staan. De tegenstander krijgt in de hele wedstrijd zo’n 3 kansen, en zij weten er hier 2 van te scoren, wat de stand op 1-2 zet. Achilles weet zich knap staande te houden en neemt de punten mee naar Enschede. Of dit geheel verdiend is valt over te discussiëren, maar goed als je 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander heb je toch echt de 3 punten binnen.

 • Fieke

  - Wat is je naam? Fieke

  - Hoe oud ben je? 11 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 9 jaar

  - In welk team voetbal je? M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Keeper

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?) het duiken en de ballen tegenhouden

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Het samenspelen

  - Wie is jouw allergrootste fan? Mijn moeder

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Lieke Martens

  - Wat zou je later willen worden? Top turnster

  - Wat vond je van de wedstrijd? Heel leuk en heel spannend

  - Wie vond je het beste op het veld? Milou de keeper

  - Vond je het een leuke middag? In de dugout zitten en de wedstrijd kijken

 • Lieke

  - Wat is je naam? Lieke

  - Hoe oud ben je? 11 jaar

  - Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 8 jaar

  - In welk team voetbal je? M011-1

  - Op welke positie voetbal je? Spits, gewoon lekker scoren

    (En wat vind je het leukste aan deze positie?)

  - Wat vind je het allerleukste aan voetbal? Het samenspelen en winnen

  - Wie is jouw allergrootste fan? Mijn ouders

  - En van wie ben jij de allergrootste fan? Lieke Martens

  - Wat zou je later willen worden? Kapper of nagelstyliste

  - Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  - Wie vond je het beste op het veld? Sophie

  - Vond je het een leuke middag? Gewoon het voetbal kijken

 • ZZC’20 VR1 - Winterswijk VR1

  Een spannende wedstrijd als het gaat om de stand van de competitie. Al hoewel het op dit moment op iedere plek van de competitie spannend is. Iedereen staat zo dicht op elkaar dat de aankomende weken wel eens heel belangrijk kunnen gaan zijn.

  Maar goed, de wedstrijd tegen Winterswijk, de huidige koploper, de wedstrijd waar we allemaal goed op voorbereid waren en erg gebrand waren om deze te winnen. Winnen was overigens ook ons doel, om zo nog boven in de competitie mee te blijven doen.

  De wedstrijd begint door de aftrap van onze pupillen van de week June en Sophie, goed gedaan meiden!

  De eerste helft begonnen we met veel druk naar voren, goede coaching en we vechten voor elkaar, dit hadden we meegenomen uit de goede uitwedstrijd vorige week dinsdagavond tegen Ulft. Maar helaas deed hetzelfde scenario zich toch weer voor, het eerste doelpunt valt aan de verkeerde kant, 0-1. Een prachtige goal trouwens!

  Gelukkig weten we onze hoofden koel te houden en gaan we door waar we mee bezig waren. Vlak voor rust weten we uit een corner te scoren, de bal werd gekopt door Mayke of was het toch Pien? Of kwamen zij toch met hun eigen ‘’koppen’’ tegen elkaar? Het bleek toch Melissa te zijn die de bal op haar kop raakte. Zo belande de bal voor Carlijn haar voeten, en kon Carlijn de bal binnen tikken, 1-1!

  In de tweede helft gebeurde er veel; we beginnen wederom goed en sterk aan de tweede helft. Kans na kans werd gecreëerd, en ons geduld werd dan ook eindelijk beloond! Melissa M weet de bal over de keeper heen te schieten, 2-1! We werden luid toegejuicht door het publiek aan de zijlijn, met heel wat support uit Den Haag!

  Helaas weten we de voorsprong niet lang vast te houden en scoort Winterswijk snel de gelijkmaker, super zonde! Waren we soms nog te hard aan het nagenieten van de 2-1?

  Maar dit was nog niet alles, er gebeurde nog meer; zo werd er het voordeel niet afgewacht van een aanval, nadat er een overtreding op Romy werd gemaakt en Roos vrij snel erna de bal binnenschoot, geen 3-2 dus. Vervolgens gaat de bal tot 2 keer aan toe over de doellijn van Winteswijk, maar dit werd helaas niet gezien, het zat niet mee.

  De eindstand: 2-2.

  Susan, Tess, Nienke & Roos bedankt voor het meespelen!

 • Pupil van de week

 • June Gerrits

  Wat is je naam? June Gerrits 

  Hoe oud ben je? 9 jaar

  Hoe oud was je toen je begon met voetballen? 7 jaar

  In welk team voetbal je? Mo-11

  Op welke positie voetbal je? Rechts-back

  Wat vind je het leukste aan voetballen? Het leren voetballen

  Wie is jouw allergrootste fan? Mijn moeder en vader

  Wat vond je van de wedstrijd? Leuk

  Wie vond je het beste op het veld? Roos wiggers

  Wat vond je het leukste van de middag? Mee doen met de warming up

 • Sophie Reindsen

  Wat is je naam? Sophie Reindsen

  Hoe oud ben je? 10 jaar

  Hoe oud was je toen je begon met voetballen? Ik denk 9 jaar

  In welk team voetbal je? Mo-11

  Op welke positie voetbal je? Dat is verschillend

  Wat vind je het leukste aan voetballen? Dingen leren en voetballen tijdens wedstrijden 

  Wie is jouw allergrootste fan? Papa

  Van wie ben jij de allergrootste fan? Ronaldo

  Wat vond je van de wedstrijd? Wel leuk

  Wie vond je het beste op het veld? Nummer 2, Roos wiggers

  Wat vond je het leukste van de middag? De aftrap nemen vond ik het leukst

 • ZZC’20 VR1 - Winterswijk VR1

 • Afgelopen zaterdag was de thuiswedstrijd ZZC'20 vr3 - AZSV vr4 eindstand 4-4. foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 Fototeam.

  Kijk foto album

 • Afgelopen zaterdag 24 februari was de competitietopper tussen ZZC'20 vr1 en FC Winterswijk vr1. In het thuisduel werden de punten verdeelt. Eindstand 2-2.

  Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 Fototeam.

  Kijk foto album

 • Zaterdag 3 februari 2024 was de wedstrijd AZSV vr2 - ZZC'20 vr1, eindstand 1-0. Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 FOTOTEAM.

   

  Kijk foto album

 • 9-12-2023 ZZC'20 - Twello 0-1

  Zaterdag 9 december komt Twello op bezoek in Zelhem, Twello is deze competitie goed begonnen en draait bovenin 3A mee. ZZC’20 heeft het lastig dit seizoen, mede door de vele geblesseerden en zieken. Deze dag 3 spelers van onder 17 die plaatsnemen op de reservebank en Tom van het 2de. Wedstrijdsponsor is Simons uit Doetinchem en de 2 pupillen van de week zijn Boris van der Meij en Faas Bennink.

  De 1ste helft is net begonnen of de eerste druppels komen ook al uit de lucht vallen, Twello is beter aan de bal en probeert gevaarlijk te worden door de bal achter onze verdediging te leggen. Dit resulteert in een aantal gevaarlijke momenten voor onze goal maar de voorhoede van Twello weet hieruit niet te scoren. In de 30ste minuut weet Twello toch op de op dat moment verdiende 0-1 te komen. Wederom een bal achter onze verdediging wordt verkeerd ingeschat door de verdediging van ZZC'20 en de voorzet wordt nu wel afgemaakt door Twello. Daarna blijft Twello de bovenliggende ploeg en weten uit een afstandsschot de lat de raken. Ruststand 0-1.

  De 2de helft is het harder gaan regenen en wordt het veld in korte tijd omgetoverd tot een groot waterballet. Spelers kunnen moeilijk op de been blijven en er ontstaat een echt voetbalgevecht waarbij goed voetbal op dit veld onmogelijk is. ZZC'20 blijft als team strijden en krijgen ook nog goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Een corner wordt voor de 2de keer door Rick Klumper voorgegeven en de verdediger van Twello schampt deze voorzet en beland tegen de lat, het schot daarna beland wederom tegen de lat waarbij Twello goed wegkomt. Twello weet de 2de helft 1x gevaarlijk te worden voor onze goal maar dit schot gaat net naast. Ondertussen zijn ook de 3 spelers van onder 17 ingevallen en alle 3 spelers weten zich prima staande te houden (Stijn Dobben, Stijn Kempers en Tijn Harms bedankt en hopelijk kunnen we vaker van jullie kwaliteiten gebruik gaan maken). Tom werkt zoals gewoonlijk keihard en zijn schot gaat net naast. De goed leidende doorweekte scheidsrechter maakt na enkele minuten blessuretijd een eind aan deze wedstrijd.

  Gezien het wedstrijdbeeld heeft Twello op basis van de 1ste helft het verschil gemaakt door de 0-1 te maken, ZZC'20 heeft gestreden en met een beetje meer geluk had er een punt in gezeten. Volgende week zaterdag komt Groen wit op bezoek in Zelhem voor een inhaalwedstrijd, maar gezien de schade aan het veld wat vandaag is ontstaan weet ik niet of dat nog goed gaat komen, afwachten dus.

 • Pupil van de week

 • Boris van der Meij

  Wie zijn jouw trainers? 

  Mathé en William

  Welk team speel je? 

  JO-9-2

  Wie is jouw favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1? 

  Xavi Schieven

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal?

  5 jaar

  Wat is je favoriete club? 

  Ajax 

  Waar ben je goed in?

  Tekenen 

  Wat wil je later worden? 

  Prof voetballer

  Welk tv-programma kijk jij graag?

  De Proefkeuken

 • Faas Bennink

  Wie zijn jou trainers?

  Mark, Camiel, Frank en op zaterdag Thomas

  Welk team speel je?

  ZZC’20 JO9-3

  Wie is jou favoriete speler van ZZC'20 zaterdag 1?

  De keeper

  Hoe oud was je toen je begon met voetbal?

  8

  Wat is je favoriete club?

  Manchester City.

  Waar ben je goed in?

  Gymles

  Wat wil je later worden?

  (Chef) kok.

  Welk tv-programma kijk jij graag?

  Tekenfilms

 • Zaterdag 9-12-2023 speelde ZZC'20 vr2 de uitwedstrijd tegen koploper SDOUC/GWVV vr1. De uindstand was 2-1. Ivm de weersomstandigheden een beknopt album.

  Foto's gemaakt door Pieter van Doesburg van het ZZC'20 FotoTeam.

  Kijk foto album

 • 4-11-2023: ZZC'20 1 weet JVC Cuijk te verrassen.

  Na een dinsdagavond training zonder de geblesseerde keepers gaat Rick Klumper op goal staan tijdens de afrondingsvorm. Later in dit verslag lezen jullie dat dit goed van pas gaat komen. Zaterdag 4 november spelen we op een erg verouderd kunstgrasveld tegen JVC Cuijk, JVC is de competitie goed begonnen en ZZC’20 heeft nog wat recht te zetten na de teleurstellende nederlaag van vorige week.

  Dat er wat recht te zetten was door ZZC'20 was in de 1ste helft niet te zien. Het was vooral JVC dat gemakkelijk combineerde en via 3 standaard situaties dicht bij de openingstreffer waren. Een kopbal via de lat en 2 kopballen die net naast gaan komt ZZC'20 goed weg. De op dat moment verdiende voorsprong komt er alsnog voor JVC een voorzet vanaf hun rechterkant wordt eenvoudig binnen geschoten. ZZC'20 is onrustig en slordig in balbezit en mag van geluk spreken dat ze maar met 1-0 achterstand de rust ingaan.

  In de rust probeert Henry Golstein met enkele veranderingen en omzettingen beter voor de dag te komen. Het is in de 2de helft nog wel JVC dat het betere van het spel heeft, maar ZZC'20 blijft met zijn allen hard werken en in de 60ste minuut valt dan alsnog de gelijkmaker. Niels weet goed door te zetten en krijgt de bal bij Haiko waarbij Haiko met links onhoudbaar binnenschiet. Hierna is er toch wat paniek bij JVC en ZZC'20 hard blijft werken en via de ingebrachte wissels zelfs op voorsprong komt. Noud Bannink weet een afvallende bal fantastisch binnen te schieten en komt ZZC'20 op een 1-2 voorsprong. Daarna gaat JVC vol op de aanval en weten we zelfs bijna op 1-3 te komen, na een omschakel moment weet Robin de bal bij Jeroen te krijgen maar helaas gaat deze inzet net naast. Niet veel later kan Ivan niet verder door een botsing met een andere speler, omdat ZZC'20 door hun wissels heen zijn moet er een veldspeler opgeofferd worden om de keepershandschoenen aan te gaan doen. Laten we nou van de week in dezelfde situatie geweest zijn tijdens de dinsdagavond training.......... Rick Klumper gaat in de goal staan en de daaropvolgende minuten kunnen wel uit een geschreven jongensboek komen........met 10 man verder voor de laatste 4 minuten en een 1-2 voorsprong tegen een op de gelijkmaker jagend JVC Cuijk. Dan komt het moment...... JVC komt in de laatste seconde alleen voor Rick Klumper te staan, heel ZZC'20 denkt dat de 2-2 gaat vallen, maar met een katachtige reflex weet onze gelegenheidskeeper de bal tegen te houden, fantastische redding. De ontlading is groot als kort hierna de scheidsrechter affluit.

  Een overwinning kan op een goed moment komen, maar deze komt op een heel goed moment, volgende week zijn wij vrij en kunnen we extra lang nagenieten van deze merkwaardige middag. Uiterst effectief was ZZC'20 deze middag, JVC de betere partij qua veldspel maar ZZC'20 de betere in de afronding.