• Fusietraject in de tijd weggezet

  Toen het bestuur van ZZC’20 ons benaderde een attractieve wanddecoratie samen te stellen over de geschiedenis van beide verenigingen vanaf de oprichting, werd hiervoor een commissie samengesteld met als doel de geschreven geschiedenis vanuit beide verenigingen samen te voegen en dit via een Tijdlijn in beeld te brengen.

  Het was een intensieve periode tot het eindresultaat van de Fusie te komen. Werkgroepen hebben veel voorbereidend werk verzet maar ook anderen hebben fors wat stenen bijgedragen om alle plannen concreet te maken.

  Wij hebben allereerst verschillende memorabele herinneringen van beide verenigingen verzameld. Voor niet alle activiteiten waren bruikbare beelden beschikbaar maar toch zal dit beeldverhaal, bij u momenten van herkenning geven.

  De Tijdlijn is een overzicht vanaf de oprichting van de verenigingen vv Zelhem en zsv Zelos tot en met de huidige Fusie. Het geeft een goed beeld van verschillende activiteiten in de afgelopen jaren, ook buiten het actieve voetbal om.

  Het laat ook zien dat met enthousiaste vrijwilligers veel werk verzet kan worden. Het is al eerder gememoreerd maar wij stellen nogmaals vast dat de vrijwilliger de draagkracht en de verbindende factor van de vereniging is. Zij staan voor het voortbestaan van een vereniging door de jaren heen en zorgen met de beschikbare handen en ideeën, voor een stabiele basis.

  Het overzicht is zeker niet chronologisch, maar geeft een goed beeld van beide verenigingen door de jaren heen!

  Commissie Tijdlijn.