• 18 mei: JO15-1 kampioen

  Op zaterdag 18 mei stond de kampioenswedstrijd van de 15-1 op het programma, deze wedstrijd werd gespeeld in Vorden tegen Vorden JO15-1.
  De jongens verzamelde zich om 10:30 uur in de bestuurskamer op de Pol om daar eerst de wedstrijdbespreking te doen en de opstelling te horen, zodoende hadden we genoeg tijd om ons in Vorden rustig om te kleden onder genot van heerlijke muziek uit een JBL 310 box, die een speler van ons had meegenomen.
  Om iets over 12:00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd, de 1e 20 minuten stond het nog 0-0, kon wel zien dat er bij sommige jongens wat spanning op zat, maar toen werd de ban gebroken en stond het bij rust 0-2 voor de 15-1.
  Na rust kregen we al snel een penalty tegen en die werd goed binnengeschoten door Vorden 1-2. Een paar minuten nadat we de 1-2 tegen kregen, scoorden wij de 1-3 en was het verzet van Vorden gebroken en het werd uiteindelijk 1-6 voor de 15-1 en mochten wij ons KAMPIOEN noemen.
  Toen de scheidsrechter voor het laatst floot, was de ontlading heel groot en stormde iedereen het veld in om elkaar te feliciteren.
  De ouders hadden een spandoek gemaakt, confettipoppers meegenomen en kinderchampagne, ook werden er medailles uitgereikt door de leiding voor de spelers, hadden de jongens zeker verdiend.
  Op de Pluimerskamp werden we opgewacht door veel ouders die een erehaag vormden voor ons, klasse, en kregen onze jongens welverdiend wat eten en drinken.
   
  Al met al een mooi seizoen, met een mooi kampioenschap.