• Koen Stein

 • Koen Stein trainer zaterdag heren 1 in seizoen 2024-2025

  ZZC’20 heeft overeenstemming bereikt met Koen Stein voor de positie van hoofdtrainer van ons zaterdag heren 1 elftal voor het seizoen 2024-2025. Koen, 36 jaar en woonachtig in Hummelo, is op dit moment assistent-trainer bij Warnsveldse Boys.

  Er zijn diverse gesprekken geweest waarbij ook spelers, staf en kaderleden betrokken zijn. Hierin hebben wij het idee gekregen dat Koen met zijn voetbalvisie, speelwijze en omgang met spelers/stafleden een uitstekende match gaat zijn met onze club.

  Wij wensen Koen in het nieuwe seizoen veel succes toe bij onze club en kijken uit naar een plezierige- en succesvolle samenwerking.

  Bestuur en commissie voetbalzaken ZZC’20 

  ------

  Hierbij stelt Koen zich alvast aan jullie voor:

  Mijn naam is Koen Stein, 36 jaar oud en sinds kort inwoner van het mooie dorp Hummelo. Daar woon ik samen met mijn partner, in februari van dit jaar verwachten wij ons eerste kindje.
  Zelf opgegroeid in Warnsveld en Zutphen en waar ik lid ben van v.v. Warnsveldse Boys. Voetbal is mijn grote passie, gebrek aan al te veel talent op voetbalgebied deed mij als snel storten op het trainersbestaan. Zodoende ben ik dit jaar een volgende stap aan het zetten in mijn trainersloopbaan. Dit seizoen volg ik namelijk de cursus VC3 / UEFA B, welke ik in april van dit jaar hoop af te ronden.

  Als voetbaltrainer ben ik sinds mijn 16e actief als jeugd- en seniorentrainer. Hierdoor bij verschillende verenigingen als assistent-trainer bij meerdere hoofdtrainers in de keuken mogen kijken en mijn medewerking mogen verlenen aan de teamprestaties die aldaar zijn neergezet. Door de vele ervaringen en verschillende werkwijzen heb ik nog duidelijker mijn eigen visie kunnen ontwikkelen en voelt het voor mij als een juist moment om nu de stap als hoofdtrainer te gaan zetten.

  ZZC’20 sprak mij vanaf het eerste moment erg aan. Een mooie dorpsclub met een groot ledenaantal, veel potentie gezien aantallen, leeftijden van huidige selectieteams en talent vanuit JO15, JO17 en JO19 dat graag wil doorstromen richting niveau van de selectie.
  De vereniging ademt voetbal in alle uiting en de gevoerde gesprekken hebben voor mij eens te meer bevestiging gegeven dat er mooie uitdagingen voor de toekomst liggen te wachten.

  Ik ben dan ook zeer dankbaar voor het feit dat de vereniging en de spelers met mij in zee willen om samen te gaan bouwen aan een mooie toekomst.
  Hopelijk tot ziens op of langs het veld bij ZZC’20 !

  Met sportieve groet,

  Koen Stein