• Nog een paar weekjes om van de vakantie te genieten en dan kunnen we weer beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De eerste onder de vlag van de Zelhem Zelos Combinatie 2020 (ZZC ’20).
  En dat belooft meteen al leuk te worden. Zorg er voor dat uw kind, daar bij kan zijn.

  Uw kind op voetbal?

  Voor veel kinderen is voetballen de favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of heldin zijn. Dit begint al op jonge leeftijd. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen ze de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.

  Voetbal is voor iedereen!

  Kom eerst gratis kennismaken met de club en de voetbalsport

  Vanaf 19 augustus beginnen de trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) weer op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur.
  Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem.

  Op 2, 9 en 16 september organiseren we ook weer de bekende voetbalinstuif middagen.

  Op de woensdagmiddag van 2 en 9 september bieden we van 15.45 tot 17.00 uur onder goede begeleiding leuke voetbalspelen voor de jeugd tot 11 jaar op sportpark Pluimerskamp. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig,  en natuurlijk zorgen we voor wat drinken en iets lekkers in de pauze.
   
  Op 16 september is er van 15.45 uur tot 18.00 uur de vriendjes en vriendinnetjes dag waarbij alle jeugd uit Zelhem en omstreken in de leeftijd  van 4 tot 10 jaar gratis mee kan doen aan een leuke activiteit met als hoofdthema Pannavoetbal. 

  Sportieve schoenen en kleding zijn al voldoende om mee te kunnen doen.

  Speciale welkomstactie

  Voor de eerste nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd hebben we een leuke verassing. Aanmelden als nieuw lid wordt tijdens de actieperiode beloond met een mooie bal zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

  Meer weten?
  Stuur uw vraag aan beheer@zzc20.nl en laat uw contactgegevens achter.
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

   

  Tot snel bij onze mooie club!

  Groetjes van Jurre en Daantje