• Nieuwe sponsoren: Mulder Hop en de Schildersvakopleiding Zutphen staan voor scoren met techniek

                                                                   

   

  Werner Roelofs heeft afgelopen zaterdag, samen met beide verantwoordelijken van deze bedrijven, Gerrit Binnenmars en Hein Polinder en in het bijzijn van de voorzitter van ZZC’20 Wouter Luimes, de contracten laten tekenen als officiële Jeugdsponsors van ZZC’20.

  Wij zijn bijzonder verheugd dat beide partijen zich aan ZZC’20 hebben verbonden en vertrouwen op een vruchtbare samenwerking. Onderstaand geven wij in het kort aan waar beide bedrijven in hun bedrijfsfilosofie voor staan:

  Mulder-Hop vastgoedschildersen de Schildersvakopleiding Zutphen staan voor scoren met techniek.

  De jeugd heeft de toekomst, dat geldt voor ZZC ’20 en voor de schilderbranche in de breedste zin van het woord. Daarom spelen we graag samen in een team en stellen ons hierbij voor:

  Schildersvakopleiding Zutphen verzorgt de schildersopleiding van niveau 1 tot 4 in een BBL constructie.

  Dit betekent; werken, leren en direct volgens het CAO voor de Schilders-branche betaald krijgen.

  De opleiding (praktijk en theorie) wordt helemaal in het laagseizoen (nov t/m april) gegeven, dit houdt dus in dat je de hele zomerperiode heerlijk buiten aan het werk kunt.

  Mulder-Hop Vastgoedschilders is een erkend leerbedrijf [beroepspraktijk-vorming (bpv), die al jaren samen werkt met de schildersvakopleiding. Voor heel wat leerlingen is hier de basis gelegd voor hun verdere loopbaan en hebben hier de kneepjes van het vak geleerd onder begeleiding van enthousiaste leermeesters. En met een diploma op zak ben je altijd verzekerd van werk.

  Samen vinden wij het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om het maximale uit jezelf te halen, welk beroep of studierichting je ook kiest, want één ding staat voorop; ‘is je relaxed voelen in je toekomstige job’!

  Ook buiten het voetbal om kun je met techniek prima scoren, bezoek onze sites en als je interesse is gewekt ben je van harte welkom, alleen of samen met je ouders of verzorgers.

   

  www.mulder-hopschilders.nl                                                     www.onderhoudNLopleidingen.nl