• KemperKip is de komende 4 jaar verenigingssponsor van de Zelhemse voetbalvereniging ZZC’20. Een en ander werd bekendgemaakt tijdens de officiële opening van de nieuwe winkel van KemperKip in de Smidsstraat in Zelhem.

    “Wij vinden het geweldig om ons te verbinden aan ZZC’20. Hiermee steunen wij een prachtige vereniging met een groot maatschappelijk belang. Natuurlijk is het voor ons ook een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met KemperKip”, aldus Herman Kemper.

    ZZC’20 - de fusieclub van vv Zelhem en zsv Zelos - kan mede door de sponsoring van KemperKip een prachtige start maken voor haar eerste seizoen. Nu de fusie op 19 juni definitief wordt en de nieuwe clubkleding besteld moet worden, moest er uiteraard ook gezocht worden naar nieuwe sponsoren. Zsv Zelos voorzitter Wouter Luimes: “De komst van de nieuwe winkel van KemperKip in Zelhem, was voor de sponsorcommissie een mooie aanleiding om de samenwerking te zoeken.

    Met KemperKip hebben we niet alleen een goede lokale partner gevonden, maar ook een betrokken sponsor die het voetbal in de regio een zeer warm hart toedraagt“. Ook Gerbert Tiecken, voorzitter van vv Zelhem, is content: “Wij zijn trots als fusieclub dat vele sponsoren ondanks deze bijzondere tijden zich verbonden hebben aan de nieuwe vereniging.

    Dit is een geweldige steun in de rug van de nieuwe fusieclub”. Bij de opening van de nieuwe KemperKip-winkel in het centrum van Zelhem, werd het eerste shirt onthuld waarop de nieuwe sponsor vermeld staat. KemperKip zal op de achterzijde van de shirts van alle spelers te zien zijn. Binnenkort worden ook de shirt-sponsoren van de selectie-elftallen bekend gemaakt.