• Onthulling naambord pannaveld

  Kort na de fusie werd bij ZZC’20 op sportpark de Pluimerskamp een prachtig  en zeer functioneel pannaveld gerealiseerd waarin de jeugd volop kan genieten van de voetbalsport.

  De totstandkoming van dit pannaveld is grotendeels te danken aan de enorme inzet en doorzettingsvermogen van ZZC’er Ton Nijenhuis.

  Ton wist met veel overtuiging en slagvaardigheid o.a. een groot aantal sponsoren warm te maken voor dit project hetgeen een voorwaarde was om dit project te kunnen realiseren. Met behulp van een groot aantal handige en deskundige ZZC’ers werd vervolgens gestart met de bouw van het pannaveld.

  Het bestuur is veel dank verschuldigd aan Ton en daarom werd voorgesteld om de naam van Ton te verbinden aan het pannaveld. Dit voorstel werd besproken met Ton en hij toonde zich zeer vereerd dat zijn naam zou worden verbonden aan het pannaveld.

  Zaterdag jl. onthulden Ton en zijn vrouw in aanwezigheid van hun kinderen en kleinkinderen het bord op het pannaveld waarop de naam “TON’s PANNAVELD” te lezen was.

  Bestuursleden, sponsoren en diverse medewerkers aan dit project waren aanwezig bij de onthulling en gaven Ton een welgemeend applaus voor zijn geweldige prestatie.

  Alle betrokkenen werden na de onthulling van het naambord door voorzitter Wouter Luimes uitgenodigd in de kantine voor een hapje en een drankje.

  Het bestuur