• Zaterdagmiddag 11 februari was de officiële opening van de nieuwe locatie voedsel- en kledingbank in Zelhem. ZZC’20 heeft hen van harte welkom geheten op de nieuwe locatie op sportpark de Pol van ZZC’20. In de voormalige kantine is een mooie winkel ingericht die door de burgemeester met een toepasselijk openingsschot werd geopend. Hierbij bleek wel dat haar dochter beter kan voetballen, en dat handbal de burgemeester beter ligt.

  Het was een gezellige middag, die onder het genot van koffie met een gebakje, een drankje en een hapje door een flink aantal belangstellenden werd bijgewoond.

  De afgelopen week heeft de inzamelingsactie van ZZC’20 een groot aantal zakken en tassen met voedingsmiddelen en kleding opgeleverd. Alle leden bedankt voor jullie bijdrage. Deze is in dank ontvangen.

  Voor de toekomst kunnen giften voor de voedsel- en kledingbank alleen tijdens de openingstijden worden gebracht. Het Voedselloket Zelhem is iedere vrijdag geopend van 09.30-12.00 voor het brengen van producten. In de middag blijft de uitgifte voor cliënten. Bij de kledingbank Zelhem kunt u iedere dinsdag van 13.00 tot 14.30 uur en iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur terecht.

  Het nieuwe adres is Vincent Van Goghstraat 74 in Zelhem.

  foto’s van Mees Dekker van het ZZC’20 Fototeam.

  Bekijk het fotoalbum