• Aanmelding ZZC ’20 VGRM stratenvoetbaltoernooi op zaterdag 11 juni 2022.

  Beste voetballiefhebb(st)ers,

  Op zaterdag 11 juni a.s. is het na een gedwongen pauze van 2 jaar weer zover…

  De voetbalvereniging ZZC ’20 organiseert voor de allereerste keer het  ZZC ’20 VGRM stratenvoetbal toernooi.  Hopelijk wordt dit stratenvoetbaltoernooi net zo’n succes als zijn illustere voorganger.
  Het geheel wordt in een iets ander jasje gegoten maar de opzet blijft hetzelfde.

  Het spreekt voor zich dat na de fusie dit mooie voetbalfestijn doorgang moet blijven vinden. Helaas gooide dat verdraaide corona ook hier roet in het eten. Maar nu kunnen we weer en pakken we de draad weer op!  

  Het voetbal staat deze dag onveranderd centraal!

  Maar bovenal is het de opzet er een gezellige dag van te maken.
  Dit toernooi heeft een familiair, sportief en gemoedelijk karakter. Deze kenmerken zijn de basis voor een mooi toernooi waar deelnemers en bezoekers al jaren veel plezier aan beleven.

  Er wordt gespeeld op de helft van een normaal speelveld in 7-tallen met een zeer gevarieerde samenstelling zo is gebleken in het verleden.

  Dit jaar opnieuw de mogelijkheid om via de website de samenstelling van jouw team aan te geven. Bij de indeling van de poules wordt er zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

  Ook dit jaar hopen we weer de oudgedienden te mogen begroeten voor de “Abraham” klasse, dit is een klasse voor de echte veteranen onder ons. In deze klasse kunnen teams deelnemen met spelers die ouder zijn dan 45 jaar.
  NB! Mocht er te weinig deelname zijn in deze klasse worden deze teams in de recreanten klasse ingedeeld.

  Dit festijn zal om 11.00 uur beginnen. De indeling is natuurlijk volledig afhankelijk van het aantal deelnemende teams maar we doen ons uiterste best om wachttijden tot een minimum te beperken.

  Voor een bijdrage in de kosten vragen we een inschrijfbedrag van € 15, - per team, dit kan op de wedstrijddag worden voldaan.  

  Sportpark Pluimerskamp zal voor deze gelegenheid worden aangekleed met o.a. een BBQ, een springkussen en een schminkhoek voor de jeugd. Na afloop zal er voor een stukje muziek worden gezorgd wat de algemene feestvreugde vast zal verhogen.

  Teams kunnen zich opgeven vóór 23 mei a.s. via de site van ZZC ‘20.

  • Vergeet niet de samenstelling van je team aan te geven.
  • In het kader van de veiligheid is besloten om de minimumleeftijdgrens van de deelnemers op 16 jaar vast te stellen. Dit geldt natuurlijk niet voor de Abrahamklasse…
  • Enkele dagen voorafgaand aan het toernooi wordt de indeling rondgemaild naar de contactpersonen van de opgegeven teams.  

  Hopelijk tot ziens op zaterdag 11 juni op Sportpark Pluimerskamp.

  Voor opgave vul het onderstaande formulier in.

 • Aanmelding ZZC ’20 VGRM stratenvoetbaltoernooi op zaterdag 11 juni 2022.