• Seizoen aftrap JO13-1

  Seizoen aftrap J013-1

  Met 13 jongens (helaas was Dex afwezig) gingen wij zaterdag 26 augustus op pad richting VIOD. Waar we vorige week (19 Augustus) het QUICK toernooi in Hengelo winnend afsloten, wisten we dat deze dag meer weerstand konden verwachten.

  Een jonge, zeer talentvolle groep met Damon en Merijn als trainers, hadden zeer veel zin in het toernooi.

  Wat we al verwachten werd met de eerste wedstrijd dan ook werkelijkheid, onze tegenstander VIOD was echt een maatje te groot en we gingen er dan ook gelijk met 4-0 van af. Maar goed dat Jikke lekker stond te keepen, anders was de uitslag nog veel hoger geweest. Dit was even een goede wake-up call! Damon en Merijn namen de jongens even apart in de kleedkamer en nadat de  koppies weer allemaal de goede kant opstonden wachtte daar onze tweede tegenstander AZSV JO13-1.

  Aan deze wedstrijd begonnen we uitstekend en waren we de bovenliggende partij. Na een goede 10 minuten voetballen kwam Mees er aan de rechterkant goed door en scoorde de bevrijdende 1-0. Vlak na deze 1-0 viel de 2-0 gescoord door Tim.  Al met een al een goed herstel t.o.v. de eerste wedstrijd.

  Na deze goede wedstrijd stond de volgende tegenstander alweer klaar, DCS JO13-1. Eerlijk gezegd valt erover deze wedstrijd niet veel te vertellen , het ging redelijk gelijk op, zonder dat er door beide teams echte grote kansen werden gecreรซerd, 0-0.

  Na een pauze van 40 minuten moesten we het opnemen tegen DTS Ede JO13-1. Een fysiek sterke tegenstander, waar we moeite mee hadden, maar toch weinig weg gaven. Helaas viel de 0-1 toch en verloren we deze wedstrijd helaas.

  Onze laatste tegenstander was Grol JO13-1, een leuke tegenstander. Deze wedstrijd ging behoorlijk gelijk op en net op het moment dat iedereen zich had neergelegd bij een gelijkspel strafte Tim een foutje van de verdediging genadig af en gingen wij toch met de overwinning strijken.

  Al met al was dit een leerzame dag, met tegenstanders die we ook in de competitie tegen komen en een derde plek die dan ook zeker terecht was.