• Als ZZC’20 hebben we jarenlang een snertloop georganiseerd en is als traditie overgenomen van Zelos. Helaas merkten we dat de organisatie daarvan de afgelopen jaren steeds lastiger werd i.v.m. vrijwilligers. Ondanks dit gegeven hadden we vorig jaar toch een enthousiaste groep gevonden die de organisatie op zich heeft genomen. Echter worden we nu geconfronteerd dat deze groep op een enkeling na stopt door uitéénlopende (goede) redenen.

  Daarom hebben we als bestuur besloten om dit jaar niet voor een snertloop te gaan, maar voor een snert mixtoenooi voor de senioren en hoogste jeugdelftallen (m/v). Een mixtoernooi was een traditie bij vv Zelhem en viel altijd gelijk met de snert loop. Dus dit jaar niet hardlopen, maar een balletje trappen.

  Zoals gewend wordt deze activiteit traditioneel afgesloten met een heerlijk kopje snert en start aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Inloop vanaf 15:30, start om 16:00.

  Het Grind advies Mix- toernooi wordt georganiseerd bij ZZC’20 op Zaterdag 6 Januari 2024. Om hier een geslaagde en hopelijk jaarlijks terugkerend event van te maken vragen we jullie medewerking om zoveel mogelijk spelers en speelsters enthousiast te krijgen voor deelname aan het Grind advies Mix- toernooi.

  Wat is het Grind advies Mix- toernooi?

  Het Mix toernooi werd in het verleden georganiseerd bij vv Zelhem voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie. Het leuke van dit toernooi is dat er teams worden gemaakt van een mooie mix van de deelnemende spelers/speelsters. Voor de editie 2024 worden uitgenodigd alle spelers/speelsters van de JO19 teams, het MO20 team, de VR- en de HR-teams (zaterdag en zondag).

  Voetballen staat centraal, waar bekenden en misschien wel onbekenden elkaar zien en er een gezellige dag van maken net zo belangrijk is. Het evenement begint om 12.00 uur. Er wordt gespeeld op de helft van een normaal speelveld in zeventallen. De samenstelling van de teams wordt door de organisatie gemaakt en zal een mooie mix worden van de deelnemende spelers/speelsters. Grote nationale en internationale teams zullen strijden om de prijzen!

  Spelers/speelsters van de uitgenodigde teams kunnen zich tot 30 december 2023 opgeven. Graag per team aanmelden.

  Dat kan via de onderstaande button

   

  Inschrijven