• Toiletgroep – LED Scorebord

    Nadat eerder in de geschiedenis door de Club van 100 een flinke bijdrage aan een nieuwe Toiletgroep in het Clubhuis werd gedaan, werd in de loop van 2016 het nieuwe LED-Scorebord opgeleverd.

    Na een intensieve voorbereiding werd uiteindelijk gekozen voor de uitvoering van de firma SCORETEC uit Neede. Een aantal mensen binnen [toen nog] zsv Zelos, hebben voor een eerste technische ondersteuning gezorgd, om zo voor totale project een voorlopige invulling te realiseren.

    De commerciële invulling werd stapsgewijs ingevuld en in combinatie met de voetbaltechnische informatie verwerkt in het systeem. En kon op die manier de informatie voorafgaand aan de wedstrijd van de Heren-1, aan de bezoekers getoond worden.

    Inmiddels zijn als gevolg van de fusie de technische gegevens grotendeels aangepast naar de nieuwe fusieclub ZZC’20. De huidige competitie wordt vanwege de voortdurende Corona-Pandemie, niet meer in die vorm afgerond en zullen we ons moeten richten op een nieuwe start van de competitie 2021-2022.

    De combinatie LED scorebord en Wifi scorebord", maakt het mogelijk dat ook de overige teams, spelend op veld 1, van de actuele wedstrijdinformatie, gebruik kunnen maken. En op de reguliere wedstrijdzaterdag komen over de hele dag, de verschillende reclameboodschappen voorbij.