• Op woensdagmiddag was het op sportpark Pluimerskamp onder heerlijke omstandigheden genieten tijdens de afsluitende voetbalinstuif.  Dit keer was alle jeugd uit Zelhem en omgeving tot 10 jaar uitgenodigd om mee te komen sporten en zo kennis te kunnen maken met het voetbal en de Zelhem Zelos Combinatie 2020.

  Centraal stond het Panna-voetbal dat in de eigen gloednieuwe panna arena werd gespeeld, maar ook nog in een door de Regio bank beschikbaar gestelde   uitvoering voor de allerjongsten, die opgesteld was op het hoofdveld.

  De 80 aanwezige kinderen kregen een afwisselend programma aangeboden waarin de voetbaltechniek, het scoren en natuurlijk ook wedstrijdelementen opgenomen waren. Geweldig om te zien met hoeveel plezier en passie er door de kinderen is deelgenomen aan de verschillende spelvormen.

  Natuurlijke zorgde de organisatie met dank aan de ondersteuning door Coop uit Zelhem voor drinken, fruit en ook nog een ijsje.  Als afsluiting mochten de inmiddels traditionele frites niet ontbreken.

  De kinderen gingen vervolgens moe, maar blij en met gevulde buikjes weer huiswaarts.
  Een topmiddag was het met dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Ook kennis maken met ZZC ‘20 en het voetbal?

  Op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 trainen onze jongste jeugdteams. Natuurlijk kunnen kinderen dan ook terecht om eerst wat proef te draaien voordat er een definitief besluit over lid worden hoeft te worden gemaakt. Sportieve kleding en schoenen zijn al voldoende om mee te kunnen doen.

  Wanneer u meer wilt weten dan is een korte mail met uw vraag en contactgegevens naar beheer@zzc20.nl  voldoende. De vereniging neemt dan contact met u op.