• Trainingskamp ZZC'20 1 Torremolinos

  Dinsdagmorgen 2 januari verzamelen we om 3 uur met 24 personen om te vertrekken naar vliegveld Weeze voor het trainingskamp in Torremolinos. 

  Na een goede vlucht brengt de bus van trainingskampen.nl ons naar het hotel in Torremolinos waar voor het middagprogramma een boulevardloop gepland staat, met een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 23 graden weet Silvan de 5km het snelste af te leggen. S 'avonds waren we met ons allen in café "de Brabander" om deze dag gezellig af te sluiten.

  Woensdagmorgen iedereen om 9 uur paraat voor het ontbijt, waarna we lopend naar de padelbanen zijn gegaan. 2 uur padellen met wederom prachtig weer werd de finale gewonnen door Bas en Bjorn.

  In de middag staat er nog een strandtraining op het programma. Na deze intensieve training wordt er door Henry het voorbeeld gegeven voor de Nieuwjaars duik in de zee, iedereen volgde met een duik in de toch wel koude zee. De avond sluiten we af door met zijn allen uit eten te gaan.

  Donderdag staat iedereen weer om 9 uur paraat bij het ontbijt en staat er een training op het programma. We worden om 10.30 uur opgehaald bij het hotel en gaan naar een van de vele kunstgrasvelden in de buurt van Torremolinos. S 'middags gaan we allemaal met de trein naar Malaga voor een bezoek aan deze prachtige stad.

  Vrijdagmorgen 8 uur ontbijt, vandaag staat de wedstrijd voor ons op het programma, 9 uur komt de bus ons ophalen en om 10 uur staan we aan de aftrap tegen CKC uit Rotterdam ook zij spelen in de 3de klasse. We weten deze wedstrijd met 3-0 te winnen door doelpunten van Frank Lubbers, Stijn Krabbenborg en onze sponsor en 1ste elftal debutant Peter Kuiperij. In de middag staat er een teamoverleg plaats gevolgd door enkele individuele gesprekken. Deze laatste avond sluiten we af met ons allen in Malaga met een leuke quiz.

  Dan is het zaterdag en de dag dat we alweer gaan vertrekken uit Torremolinos, na een geweldig trainingskamp met vele mooie momenten stappen we om 17 uur in de bus die ons vanuit het hotel naar het vliegveld brengt.

   

  We hadden het geluk dat we met heerlijk weer en warme temperaturen mooie activiteiten konden doen, vele mooie momenten hebben gehad en een echt trainingskamp als team hebben beleefd. Dit alles in zeer goede banen geleid is door hoofdzakelijk Niels Wassink en Henry Golstein waarvoor dank.

  Tot volgend seizoen ZZC'20 1.