• Vacaturebank

  ZZC’20 is een grote voetbalvereniging waar veel leden uit Zelhem en omgeving graag komen voetballen. Voordat de leden tegen een bal kunnen trappen dient er veel gerealiseerd te worden. Van het coördineren wie waar gaat trainen tot het ervoor zorgen dat er genoeg voetballen per team zijn. Al deze taken worden uitgevoerd door vrijwilligers, waar wij niet zonder kunnen. Omdat ZZC’20 altijd wel nieuwe vrijwilligers kan gebruiken hebben wij de vacturebank opgetuigd. 

  Interesse?

  Reageer via info@zzc20.nl, spreek een bestuurslid aan of loop gewoon eens binnen bij ZZC’20 aan de Pluimerskamp. Kijk ook eens naar de andere vacatures: https://www.zzc20.nl/vacaturebank.

 • Vacature: kledingcommissie

  ZZC’20 is op zoek naar een duo (meerderen mag ook, max. 4) die zich wil ontfermen over de gesponsorde kleding binnen de club. Indien jezelf regelmatig op de club bent en je waardevol voor de club wilt zijn, dan zoeken wij jou en meld je dan aan:

  De werkzaamheden bestaan zoal uit:

  • Het jaarlijks innemen van alle gesponsorde items aan het eind van het seizoen;
  • De mailbox bijhouden;
  • Meedenken met het aanschaffen van nieuwe kleding;
  • Ervoor zorgen dat alle teams aan het begin van het seizoen weer de juiste gesponsorde items uitgereikt krijgen;
  • Het bijhouden van de administratie van alle spullen;
  • Je bent het aanspreekpunt voor teams als het om gesponsorde kleding gaat; mocht er bijvoorbeeld een shirt kwijt zijn, los je dit (samen met het team en/of Dennis) op;
  • Je signaleert bij de sponsorcommissie indien je shirtsponsors tekort komt of over hebt.

  Samen met het bestuurslid sponsoring en kleding  regel je de aanschaf van nieuwe shirts (indien nodig) en zal je aanspreekpunt zijn indien er meer/minder shirts nodig zijn. Mocht je hier interesse in hebben of dit samen met iemand anders willen oppakken dan horen wij dit graag. Je kan ook iemand van het bestuur benaderen .

  Wil jij de club helpen door deze taak op je te nemen? Stuur dan een mail naar secretariaat@zzc20.nl.

 • Vacature: Uitbreiding van onze klusgroep gevraagd

  We zijn op zoek naar uitbreiding van de klusgroep voor onze sportparken de Pol en de Pluimerskamp in Zelhem. Ben je doorgaans beschikbaar op de maandag en/of vrijdag, handig met elektra, hout, onderhoud, de bezem, kun je goed opruimen of heb je groene vingers? Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken?  Wil je deel uitmaken van onze klusgroep?  Mail dan naar info@zzc20.nl of loop op maandag of vrijdagmorgen onze terreinen eens op om je te melden bij de klusgroep en vrijblijvend kennis te maken.

  Graag tot ziens bij ZZC’20!

   

 • Beheerder Merchandise

 • Vacature beheerder merchandise

  ZZC’20 is op zoek naar iemand die het leuk vindt om bezig te zijn met de promotie van de club.

  Functieomschrijving
  Je denkt na over nieuwe artikelen die toegevoegd kunnen worden aan de webshop. Bij nieuwe artikelen denk je na over de prijsstelling en marge, daarover geef je advies aan de penningmeester. Je houdt je bezig met de reclame van de artikelen en houdt de voorraad bij. Daarnaast denk je na over artikelen die niet goed lopen en pas je zo nodig het assortiment aan.
  Artikelen worden besteld via de webshop of aan de bar. Bestellingen kunnen zaterdagochtend worden opgehaald, hier hoef je niet bij aanwezig te zijn.
  Wil jij de club helpen door deze taak op je te nemen? Stuur dan een mail naar secretariaat@zzc20.nl.

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

  Een enthousiast team van verzorgers levert de verzorging aan de selectieteams tijdens wedstrijden en is aanwezig op alle trainingsavonden. Hiermee bieden wij de gehele vereniging services als sportmassage, eerstelijnsverzorging en er zijn ook professionele fysiotherapeuten.

  Het verzorgingsteam van ZZC’20, dat nu bestaat uit vier personen, is op zoek naar een verzorg(st)er die het team wil komen versterken voor aankomend seizoen. Ben je niet meteen beschikbaar aan het begin van het seizoen maar in de loop van het seizoen, dan is dat geen probleem.

  Doordat we beschikken over meerdere expertises binnen het team kan je altijd terugvallen op een van de anderen, waardoor je blijft leren van elkaar!

  Wij zoeken iemand die:

  - Een opleiding heeft gevolgd als sportmasseur of fysiotherapeut. Ben je nog in opleidin hiervoor?  Dan is dat geen probleem.

  - Of de beschikking heeft over een EHBO opleiding

  - Of ben je erg enthousiast over het vak en ben je gemotiveerd om de opleiding tot sportmasseur te volgen? Dan ben je ook van harte welkom

  De dagen dat je beschikbaar bent gaan in overleg. Voorkeur is wel dat je gedurende het seizoen enkele zaterdagmiddagen aanwezig bent.

  Wil je eerst een keer meelopen of horen van een van de verzorgers hoe het bij ZZC’20 is geregeld? Neem dan gerust contact op. Dit kan via info@zzc20.nl

 • Suppliers kleding