• Vacaturebank

  ZZC’20 is een grote voetbalvereniging waar veel leden uit Zelhem en omgeving graag komen voetballen. Voordat de leden tegen een bal kunnen trappen dient er veel gerealiseerd te worden. Van het coördineren wie waar gaat trainen tot het ervoor zorgen dat er genoeg voetballen per team zijn. Al deze taken worden uitgevoerd door vrijwilligers, waar wij niet zonder kunnen. Omdat ZZC’20 altijd wel nieuwe vrijwilligers kan gebruiken hebben wij de vacturebank opgetuigd. 

  Interesse?

  Reageer via info@zzc20.nl, spreek een bestuurslid aan of loop gewoon eens binnen bij ZZC’20 aan de Pluimerskamp. Kijk ook eens naar de andere vacatures: https://www.zzc20.nl/vacaturebank.

 • Vacature (betaalde)kracht kantine

 • Bij ZZC'20 zijn wij voor aankomend seizoen op zoek naar betaalde versterkingen in de kantine. Ben jij minimaal 16 jaar en op zoek naar een leuke bijbaan in een sfeervolle omgeving? Lees dan verder!

  Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen in de kantinewerkzaamheden. Je werkzaamheden zullen voornamelijk in de cafetaria afdeling van de kantine plaatsvinden. Je kan hierbij altijd terugvallen op ervaren collega's die ook in de kantine aan het werk zijn.

  𝗘𝗻𝘁𝗵𝗼𝘂𝘀𝗶𝗮𝘀𝘁 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻?

  Neem voor meer informatie contact op met:

  Rick Zweers / 06-43983274 / kantine@zzc20.nl

  Lobke te Mebel / 06-53540505 / kantine@zzc20.nl

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

  Een enthousiast team van verzorgers levert de verzorging aan de selectieteams tijdens wedstrijden en is aanwezig op alle trainingsavonden. Hiermee bieden wij de gehele vereniging services als sportmassage, eerstelijnsverzorging en er zijn ook professionele fysiotherapeuten.

  Het verzorgingsteam van ZZC’20, dat nu bestaat uit vier personen, is op zoek naar een verzorg(st)er die het team wil komen versterken voor aankomend seizoen. Ben je niet meteen beschikbaar aan het begin van het seizoen maar in de loop van het seizoen, dan is dat geen probleem.

  Doordat we beschikken over meerdere expertises binnen het team kan je altijd terugvallen op een van de anderen, waardoor je blijft leren van elkaar!

  Wij zoeken iemand die:

  - Een opleiding heeft gevolgd als sportmasseur of fysiotherapeut. Ben je nog in opleidin hiervoor?  Dan is dat geen probleem.

  - Of de beschikking heeft over een EHBO opleiding

  - Of ben je erg enthousiast over het vak en ben je gemotiveerd om de opleiding tot sportmasseur te volgen? Dan ben je ook van harte welkom

  De dagen dat je beschikbaar bent gaan in overleg. Voorkeur is wel dat je gedurende het seizoen enkele zaterdagmiddagen aanwezig bent.

  Wil je eerst een keer meelopen of horen van een van de verzorgers hoe het bij ZZC’20 is geregeld? Neem dan gerust contact op. Dit kan via info@zzc20.nl

 • Leiders

 • Leider voor JO15-3, JO13-1

  Deze functie verzorgt de randzaken rondom het voetbal en ondersteunt de trainer/coach bij de organisatorische zaken die voor een team geregeld moet worden. Hierbij moet gedacht worden aan: het regelen van vervoer bij uitwedstrijden, het regelen dat de wedstrijd tenues worden gewassen en het communiceren met de ouders en teamleden over wedstrijdzaken en activiteiten die binnen de club worden geregeld.

 • Coördinator

 • Coördinator voor JO13 & JO12

  Elke leeftijdscategorie heeft een coördinator. Deze persoon is het eerste aanspreekpunt voor de trainers en leiders. Omgekeerd verzorgt deze coördinator ook de communicatie naar de trainers en leiders toe voor wat betreft zaken vanuit de club. De coördinator neemt het initiatief bij het indelen van nieuwe leden en stemt dit af met de trainers en leiders. Ook is de coördinator een belangrijke schakel voor de teamsamenstelling voor het nieuwe seizoen.

 • Scheidsrechters

 • Scheidsrechters Jeugd

  Er is een chronisch tekort aan scheidsrechters bij de jeugd. Zeker bij de groepen O11, O12 en O13. Geef je op bij de leider of trainer van het team. Wij zorgen voor een hesje en een fluitje en als jezelf sportschoenen meeneemt, kun je zo het veld in. En let wel; je bent niet iedere zaterdag aan de beurt, als we voldoende mensen kunnen strikken, blijft dat beperkt tot één keer in de drie weken.
   
  De Scheidsrechterscommissie
 • Trainer/Coach

 • Wij zoeken Trainer / Coach voor de MO15-1

  Van deze functie wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig een jeugdteam kan trainen en tijdens wedstrijden het team kan coachen. De trainer/coach moet hierom affiniteit hebben met voetbal en het leuk vinden de jeugd voetbal bij te brengen. Daarnaast moet hij/zij leiderschap bezitten om zelfstandig voor de groep te staan.

 • Kantinemedewerkers Pluimerskamp

  ZZC’20 is op zoek naar kantinemedewerkers voor de Pluimerskamp

  (om sluiting te voorkomen) 

  Profiel:

  Gastvrijheid, gezelligheid en enthousiasme gewenst.

  Taken:

  Kantinewerkzaamheden tijdens de trainings- en wedstrijd avonden, de zaterdag en de zondag. We schenken koffie, thee, chocolademelk, fris en bier. Daarnaast wordt op zaterdag en zondag voor broodjes en de frituur gezorgd.

  Tijdsinvestering:

  Incidenteel, af en toe, maar natuurlijk nog liever regelmatig een avond of dagdeel in het weekend. Vele handen maken licht werk, in overleg komen we vast en zeker tot een goede samenwerking.

 • Assistent Trainer

 • Assistent Trainer voor de JO13-3 en de MO15-1

  Voor deze functie is het van minder belang dat iemand affiniteit en/of ervaring heeft met voetbal maar het leuk vindt om samen met de trainer een groep te begeleiden tijdens de training en zo mogelijk ook de wedstrijd.

 • Suppliers kleding