• Vacaturebank

  ZZC’20 is een grote voetbalvereniging waar veel leden uit Zelhem en omgeving graag komen voetballen. Voordat de leden tegen een bal kunnen trappen dient er veel gerealiseerd te worden. Van het coördineren wie waar gaat trainen tot het ervoor zorgen dat er genoeg voetballen per team zijn. Al deze taken worden uitgevoerd door vrijwilligers, waar wij niet zonder kunnen. Omdat ZZC’20 altijd wel nieuwe vrijwilligers kan gebruiken hebben wij de vacturebank opgetuigd. 

  Interesse?

  Reageer via info@zzc20.nl, spreek een bestuurslid aan of loop gewoon eens binnen bij ZZC’20 aan de Pluimerskamp. Kijk ook eens naar de andere vacatures: https://www.zzc20.nl/vacaturebank.

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

 • Enthousiaste verzorg(st)er gezocht!

  Een enthousiast team van verzorgers levert de verzorging aan de selectieteams tijdens wedstrijden en is aanwezig op alle trainingsavonden. Hiermee bieden wij de gehele vereniging services als sportmassage, eerstelijnsverzorging en er zijn ook professionele fysiotherapeuten.

  Het verzorgingsteam van ZZC’20, dat nu bestaat uit vier personen, is op zoek naar een verzorg(st)er die het team wil komen versterken voor aankomend seizoen. Ben je niet meteen beschikbaar aan het begin van het seizoen maar in de loop van het seizoen, dan is dat geen probleem.

  Doordat we beschikken over meerdere expertises binnen het team kan je altijd terugvallen op een van de anderen, waardoor je blijft leren van elkaar!

  Wij zoeken iemand die:

  - Een opleiding heeft gevolgd als sportmasseur of fysiotherapeut. Ben je nog in opleidin hiervoor?  Dan is dat geen probleem.

  - Of de beschikking heeft over een EHBO opleiding

  - Of ben je erg enthousiast over het vak en ben je gemotiveerd om de opleiding tot sportmasseur te volgen? Dan ben je ook van harte welkom

  De dagen dat je beschikbaar bent gaan in overleg. Voorkeur is wel dat je gedurende het seizoen enkele zaterdagmiddagen aanwezig bent.

  Wil je eerst een keer meelopen of horen van een van de verzorgers hoe het bij ZZC’20 is geregeld? Neem dan gerust contact op. Dit kan via info@zzc20.nl

 • Suppliers kleding