• Voetbal instuifdagen

 • Na de openingsdag met activiteiten die bedoeld was voor de eigen jeugdleden, volgen er in september weer de inmiddels traditionele voetbal instuifdagen. Op de woensdagen van 15 en 22 september bieden we de jeugd uit Zelhem en omgeving de kans om kennis te komen maken met het voetbalspel en de vereniging ZZC’20. De editie van de 22e staat in het teken van de nationale sportweek. Sportieve kleding en schoenen zijn al voldoende om mee te kunnen doen.

  Aanvang is 15.30 uur op sportpark Pluimerskamp en einde rond 16.45 uur. Vaders, moeders en opa’s en oma’s zijn dan natuurlijk van harte welkom om de verrichtingen van de jonge talenten te volgen.

  Kom gratis kennismaken met de club en de voetbalsport

  De trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) zijn op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur. Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem. Voor de eerste nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd hebben we een leuke verrassing. Aanmelden als nieuw lid wordt tijdens de actieperiode beloond met een mooie bal zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

  Meer weten?
  Stuur uw vraag aan beheer@zzc20.nl en laat uw contactgegevens achter.
  De club neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.