• Download de voetbal.nl app (app store of android ap on google play)

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij ZZC'20 bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en ZZC'20 afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij ZZC’20 in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij ZZC’20? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van ZZC’20 ontvangt is het adres waarmee je bij ZZC’20 bekend bent. Weet je dit niet meer, dan kun je dit opvragen via beheer@zzc20.nl.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij ZZC’20 bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem dan contact op via beheer@zzc20.nl

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan de video. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Vraag dit even bij je trainer/leider of neem contact op via beheer@zzc20.nl

  Bekijk de video mbt de privacy instelling.

  De privacy instelling staat standaard op afgeschermd.

  Er wordt geen naam of foto getoond van het lid, 

  Om de namen van de spelers bij de teams vermeld te krijgen op voetbal.nl en onze website, verzoeken wij u de zichtbaarheid te zetten op:

  Beperkt = alleen vermelding naam

  Normaal= vermelding naam en foto (als deze geüpload is).

  Het uploaden van een foto is verplicht vanaf het moment een speler/speelster in een MO/JO13 team of hoger uitkomt.

 • Meerdere kinderen bij ZZC'20

  Heb je meerdere kinderen bij ZZC’20 en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van ZZC’20? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".