• Voetbalplaatjesactie ZZC´20 door COOP Supermarkt

  In het verleden hebben er al diverse voetbalplaatjesacties bij zowel V.V. Zelhem als ZSV Zelos plaatsgevonden. In hopelijk het eerste volledige voetbalseizoen zal er met de leden van ZZC´20 ook een voetbalplaatjesactie komen!

  COOP Supermarkt benaderde ZZC’20 hiervoor en ZZC’20 vindt het een prachtig idee om zo de leden van ZZC´20 meteen vast te leggen op de foto.

   

  De fotomomenten

  Vanaf aanstaande zaterdag, 25 september, zal er gestart worden met het maken van de eerste foto’s voor de voetbalplaatjesactie. Zowel voetballende leden als leden die behoren tot de technische staf worden de komende periode op de gevoelige plaat gezet. Teammanagers hebben afgelopen periode de planning ontvangen en zullen zorg dragen voor aanwezigheid van een ieder.

  Start van de voetbalplaatjesactie

  Zaterdag 8 januari zal er een afvaardiging van COOP Supermarkt naar ZZC’20 komen voor de overdracht van het 1e verzamelboek. Eenieder die op foto is gezet krijgt een verzamelboek.

  Vanaf 10 januari krijg je bij de boodschappen bij COOP ook voetbalplaatjes en kan het verzamelen beginnen! Door de inzet van eenieder verwachten we dat wij begin volgend jaar kunnen genieten van een volgeplakt fotoboek van ons ZZC’20.