• Voorwoord voorzitter

  27-08-2023

  Aan de leden,

  Aan het begin van het voetbalseizoen 2023-2024 een nieuw voorwoord van de voorzitter voor onze website. De ontwikkelingen gaan immers door, ZZC’20 is een dynamische vereniging. We zijn volop in beweging.

  Na een intensief fusietraject en enkele coronajaren stond het afgelopen seizoen 2022-2023 in het teken van een omvangrijk investeringsplan. Het is gelukt om in 1 seizoen een flinke verbeterslag te maken op het gebied van duurzaamheid. We hebben inmiddels ledverlichting de trainingsvelden, zonnepanelen op zowel sportpark de Pluimerskamp als de Pol, en automatische beregening op alle velden op de Pluimerskamp kunnen realiseren. We zijn de grote en kleine sponsoren en de gemeente Bronckhorst dankbaar voor hun financiële bijdrage om uitvoering te kunnen geven aan onze plannen.

  We zijn er nog niet. Er zullen nog meerdere stappen gaan volgen.  De ontwikkelingen vergen een zorgvuldige afweging op organisatorisch, praktisch en financieel gebied.

  Met de start van ZZC’20  in 2020 is een nieuw tijdperk begonnen voor het voetbal voor Zelhem en omstreken. We mogen een sterke vereniging zijn, die aantrekkelijk is voor bestaande en nieuwe leden én voor sponsoren. Wij zijn blij dat vele lokale ondernemers hun steun aan de nieuwe club voor de komende jaren hebben toegezegd. Hierdoor worden we als club in staat gesteld om zowel op het sportieve – als sociale vlak een belangrijke rol in de samenleving te vervullen.

  ZZC’20 is een vereniging waar respect, prestatie, sociale binding en plezier in sport en bewegen belangrijk zijn. Waar de onderlinge band resulteert in een herkenbare en unieke clubcultuur. Waar behalve de leden en vrijwilligers ook de inwoners van Zelhem en omstreken zich thuis voelen.

  Ik nodig jullie uit om onze mooie sportcomplexen te bezoeken en het voetbal met ons mee te beleven langs de lijn en in de kantine. Voel je welkom bij ZZC’20 in Zelhem!

  Sportieve groet,

  Yvonne Regelink,

  Voorzitter ZZC'20