• Voorwoord

  Op 19 juni j.l. hebben beide besturen van zsv Zelos en vv Zelhem de akte van fusie officieel ondertekend. Hiermee werd een periode van ongeveer 3 jaar afgesloten waarin door vele vrijwilligers intensief is samengewerkt om de fusie tussen beide verenigingen tot stand te brengen. Met trots kijken beide clubs terug op een vele decennia lange, rijke historie vol met mooie herinneringen die ook gekoesterd zullen blijven worden.

  Met de start van ZZC’20 begint een nieuw tijdperk voor het voetbal in de dorpskern Zelhem en omstreken. Een sterke vereniging die aantrekkelijk is voor nieuwe- en bestaande leden maar ook voor sponsoren. Wij zijn blij dat vele lokale ondernemers hun steun aan de nieuwe club voor de komende jaren hebben toegezegd. Hierdoor worden we als club in staat gesteld om zowel op het sportieve- als sociale vlak een belangrijke rol in de samenleving te vervullen.

  ZZC’20 is een vereniging waar respect, sociale binding, prestatie en plezier leidend zijn en waar een onderlinge band resulteert in een herkenbare, unieke club cultuur. Maar we zijn ook meer dan een voetbalclub. ZZC’20 is een vaste waarde in het leven van menig bewoner uit deze omgeving. Een weekend geen voetbal of gezellige nazit in de kantine, is een weekend niet geleefd!

  Ik nodig jullie graag uit om dit zelf eens te beleven op een van onze mooie sportcomplexen.

  Wouter Luimes
  Voorzitter a.i.