• Voorwoord voorzitter

  04-09-2022

  Op 29 augustus 2022 heeft voorzitter Wouter Luimes het voorzitterschap overgedragen aan mij. Ik voel me vereerd met het vertrouwen van bestuur en leden van ZZC’20 en verheug me, zoals velen,  op het nieuwe voetbalseizoen. Tijdens de jaarvergadering hebben we Wouter bedankt voor de 12 jaar waarin we op hem mochten rekenen als voorzitter.

  Na een intensief fusietraject hebben de besturen van vv Zelhem en zsv Zelos op 19 juni 2020 de akte van fusie officieel ondertekend. Helaas gingen we daarna de worsteling met corona in. Hierdoor werd de aftrap anders dan we ons hadden voorgesteld. We zijn blij dat onze leden en sponsoren ons trouw zijn gebleven. Gelukkig vierden we op zaterdag 10 september een mooi feest voor alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers.

  Met de start van ZZC’20 is een nieuw tijdperk begonnen voor het voetbal voor Zelhem en omstreken. We mogen een sterke vereniging zijn, die aantrekkelijk is voor bestaande en nieuwe leden én voor sponsoren. Wij zijn blij dat vele lokale ondernemers hun steun aan de nieuwe club voor de komende jaren hebben toegezegd. Hierdoor worden we als club in staat gesteld om zowel op het sportieve – als sociale vlak een belangrijke rol in de samenleving te vervullen.

  ZZC’20 is een vereniging waar respect, prestatie, sociale binding en plezier belangrijk zijn. Waar de onderlinge band resulteert in een herkenbare en unieke club cultuur. Waar behalve de leden en vrijwilligers ook de inwoners van Zelhem en omstreken zich thuis voelen.

  Ik nodig jullie uit om onze mooie sportcomplexen te bezoeken en het voetbal met ons mee te beleven langs de lijn en in de kantine. Voel je welkom bij ZZC’20 in Zelhem!

  ---------------

  Sportieve groet,

  Yvonne Regelink,

  Voorzitter ZZC'20