• Wij zoeken scheidsrechters

  papa en mama, opa en oma, tante en oom, buurman en buurvrouw.

  Zoals jullie ongetwijfeld weten, of misschien ook niet,  is er een chronisch tekort aan scheidsrechters bij de jeugd. Zeker bij de groepen O11 en O13. Het is iedere zaterdag weer een crime het wedstrijdprogramma met een scheidsrechter rond te krijgen..

  Zeker de wedstrijden van  de groep O11 spelen zich hoofdzakelijk af op de zaterdagmorgen. Dat zijn er op zich niet zo veel maar het moet wel gebeuren. Wie steekt de vinger op om hierin mee te doen.

  Het stelt niet zo heel veel voor  en speelt zich af over de breedte van het veld. Dus heel veel conditie is ook niet vereist. En af en toe een aai over de bol bij wat pijntjes doet vaak wonderen. Zelfs een heuse Referee-support is beschikbaar om je de eerste beginselen van het fluiten bij te brengen.

  En over het algemeen staan jullie toch langs de kant, dan kun je je net zo goed op die manier nuttig maken  en loop je met de jongens en meisjes mee in hun ontdekkingsreis naar sportieve roem.

  Geef je op bij de leider of trainer van het team. Wij zorgen voor een hesje en een fluitje en als jezelf sportschoenen meeneemt, kun je zo het veld in. En let wel; je bent niet iedere zaterdag aan de beurt, als we voldoende mensen kunnen strikken, blijft dat beperkt tot een keer in de twee of drie weken. Dat moet toch mogelijk zijn!

  Wij rekenen op jullie!

  De Scheidsrechterscommissie

  Koen Wolsink / ZZC’20