• Ook voor zaterdag heren 1 zit het seizoen erop. Helaas niet met de zo gewenste handhaving in de 3e klasse, maar aan de inzet en betrokkenheid van een ieder heeft het absoluut niet gelegen.

    Bij een feestelijke seizoensafsluiting hoort ook het (tijdelijk) afscheid van een aantal spelers. Zo gaat Rick Bogchelman reizen, waarbij wij natuurlijk van harte hopen dat hij in de toekomst weer bij ZZC’20 zal aansluiten.

    Frank Lubbers en Justin Pollinder zien zich door blessures genoodzaakt om te stoppen. Frank heeft drie seizoenen in ons eerste elftal gespeeld, in de jaren daarvoor was hij een gewaarde kracht bij sv Westendorp. Gelukkig blijft Frank voor de club behouden, omdat hij leider wordt van Heren 1. Justin maakte zijn debuut al in 2009 voor ons vlaggenschip en heeft er zo ruim 15 jaar in het eerste elftal opzitten. Mede door diverse blessures zijn het uiteindelijk minder wedstrijden geworden dan hij zelf had gewild, maar nog steeds blijft er een indrukwekkend aantal wedstrijden over. Even een jaar géén voetbal voor Justin, hopelijk zien we hem in de toekomst weer terug!

    Leider Maikel Bogchelman legt zijn taken helaas neer. Twee seizoenen lang heeft was hij met veel inzet en passie teamleider. We mochten weer pupillen van de week verwelkomen en Maikel was nauw betrokken bij  de organisatie van het trainingskamp in Spanje. Maikel blijft als supporter zeker het team volgen. Het bestuur van ZZC’20 bedankt spelers en Maikel voor hun inzet voor de club. Graag tot ziens langs de lijn en in de kantine!

    Foto's: Fototeam ZZC'20

    Bekijk het fotoalbum