• ZZC’20 kiest voor Grolsch & De Klok

  Samenwerking officieel ondertekend 

   

  De ondertekening van het contract. vlnr: Otto Duursma & Wouter Luimes (ZZC’20), Alex Evenhuis (Grolsch), Herman Kemper (KemperKip), Richèl van Dijk (De Klok) Clubfotograaf: Gerrie Evers

  De Zelhemse voetbalvereniging ZZC’20 heeft een nieuw contract afgesloten voor de drankvoorziening in haar kantines. Na een uitgebreide selectie kwam de combinatie van Grolsch & De Klok als beste uit de bus. Op donderdag 26 augustus 2020 werd, in de kantine van ZZC’20, de nieuwe overeenkomst voorzien van de handtekeningen.

  Met drankenhandel De Klok heeft ZZC’20 gekozen voor een Achterhoekse partner.

  Het Groenlose bedrijf biedt keuze, kennis en service. “Met hun eigen chauffeurs zijn ze altijd dichtbij en bereikbaar. Deze flexibiliteit, het assortiment en de interessante prijsstelling hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij voor hen gekozen hebben.” licht voorzitter Wouter Luimes de keuze voor De Klok toe. “Daarnaast waren we blij dat we de goede relatie met Grolsch hierbij konden verlengen.

  Alex Evenhuis, Senior Accountmanager van Grolsch: “Als Grolsche Bierbrouwerij zijn we erg content, samen met onze partner de Klok Dranken Groenlo, dat we de samenwerking met ZZC`20 in Zelhem formeel hebben kunnen bevestigen. Zowel met de vv Vereniging Zelhem als met zsv Zelos bestond er al jarenlang een uiterst prettige samenwerking, die nu uiteindelijk heeft geleid tot een nieuwe overeenkomst met de fusieclub. Grolsch is het gevestigde biermerk in de Achterhoek, en daarom zijn we blij dat we samen met ZZC`20 mogen bouwen aan een mooie toekomst”

   

  Na de ondertekening werd er uiteraard met elkaar geproost op een mooie toekomst. Clubfotograaf: Gerrie Evers