• Op 6 juli jl. was het zover en konden we na de eerder gepresenteerde verenigingssponsor bekend maken dat de vereniging er in is geslaagd om maar liefst 3 hoofdsponsors aan zich te binden. Nieuwe successen dus op het sponsorvlak die de club helpen om een goede start te maken in het komende seizoen.

  Voor het 1e zondag team zal net als in voorgaande jaren eetcafé en proeflokaal de Groes als hoofdsponsor op de voorzijde van het shirt te vinden zijn. Daarmee is de onderneming ook in de komende jaren de vertrouwde en goede partner van de nieuwe fusievereniging in Zelhem. Een goed op elkaar ingespeeld team en een vlot scorende combinatie zo lijkt het.

  Dat de binding van de sponsoren met de Zelhemse voetbalclubs sterk is mag blijken uit het feit dat vele sponsoren hun samenwerking met de nieuwe vereniging voortzetten of zelfs intensiveren.
  Voor het 1e zaterdag team gaat het namelijk ook al om een vertrouwde naam met Roossink TC BV uit Doetinchem. Roossink TC is al decennia lang een goede partner voor de vereniging. De club is daarom ook bijzonder blij met het feit dat juist dit bedrijf ook in de komende 4 seizoenen als hoofdsponsor op de voorzijde van het mooie shirt staat.
   
  Als laatste wordt het team gecompleteerd door de DakExpert uit Zelhem welke naam op de achterzijde van de shirts voor zowel het zaterdag als zondag team te vinden is. Een nieuwe naam dus op het nieuwe shirt. Samen met De Groes en Roossink TC vormen zij een geweldige combinatie.

  Met deze brede ondersteuning kunnen we het prestatievoetbal in Zelhem structureel en op een bijzonder goede manier faciliteren.

  Op de thuisbasis van sponsor De Groes werd stilgestaan bij de samenwerking die de partners en vereniging voor 4 jaar met elkaar aangaan. Namens ZZC ‘20 sprak Gerbert Tiecken de sponsoren toe en dankte hun voor de bereidheid om de nieuwe fusieclub te steunen en daarmee een mooie start te geven.

  Om dat te onderstrepen werd aan alle sponsoren een attentie overhandigd zoals te zien is op de foto’s. Daarna was het, onder het genot van een hapje en drankje, nog even tijd voor de derde helft.