• ZZC’20 verkoopt loten met de Grote Clubactie

  Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze club en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Zelf maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  Verkoopboekje met QR-code

  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

  We doen het samen

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

 • Steun ZZC’20 en koop een Superlot!

  Steun ZZC’20 en koop een Superlot!

  De Grote Clubactie is begonnen. ZZC’20 doet dit jaar mee. We willen zoveel mogelijk loten verkopen. Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

  Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij. Daarnaast maakt ZZC’20 kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot via clubactie.nl/superlotkopen.

  We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!